kayman Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 czy ktoś ma/wie o innym dostawy prądu na terenie Warszawy niż rwe? z góry dziękuje za odpowiedzi Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tler Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Znajdziesz w internecie na pewno pośredników, którzy oferują tylko trochę niższą cenę - ale jeśli chcesz to na swój własny domowy użytek, to się nie opłaca, bo umowy są gorsze i kary dadzą za byle co - jak w przysłowiowym Providencie - chyba że z innego powodu szukasz firm. Chyba ci najwięksi gracze też wchodzili ze swoją ofertą jakiś czas temu, ale głowy nie dam. Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl Nowe szablony w Templatemonster: link Tani hosting: Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 już nawet nie chodzi o cenę dostałem lokal gdzie jest wszystko włącznie z odbiorami technicznymi etc. a rwe nie umie mi odpowiedzieć kiedy może łaskawie przyjść i zamontować licznik sprawa trwa już kilka dni i już się wkurzyłem więc szukam dostawcy który załatwi sprawę bo stoję i z robotą i z przeprowadzką Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.