Koli Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam, Chciałbym przedstawić Wam Mój pierwszy PresellPage, jest nowy, jeszcze o małej wartości, ale będę się starał, aby przyniósł korzyści. Link: https://tu4.pl Minimum 1500 znaków, 1 link w treści, reszta wymogów dostępna w regulaminie. Prosiłbym o unikalną treść, gdyż każdy artykuł czytam i sprawdzam pod kątem unikalności. Jeżeli mam jakieś błędy czy byście coś poprawili to chętnie Was wysłucham, jak pisałem jest to pierwszy mój blog, nie wiem czy wszystko jest okej. Pozdrawiam Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @Koli Bez obrazy... Taki staż i pierwszy precel? Do tego subdomen nawalone bez liku. Mógłbyś przynajmniej wrzucić więcej artów, bo jeden, to trochę mało w mojej ocenie I popraw ortografię w poście (takie małe zboczenie) Ale inicjatywa, jak najbardziej "przednia" Ps. Fajna domena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo_Adept Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Linki i Adsense to chyba nie tędy droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tak wiem, za dużo troszkę, myślę o pozostawieniu 4 najlepszych a resztę usunąć ? Czy usunąć wszystkie ? Co do stażu to tak jest jak się długo czyta, a późno zaczyna samemu działać... Zaraz poprawię błędy , jutro postaram się napisać kilka artykułów. Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo_Adept Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mnie doświadczenia uczą, że reklamy ze stajni Google nie nadają się w preclach - ogólnie. Ale zrób jak uważasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Odnośnie stażu... cyt. z Mickiewicza: Myśl wielka zwykle usta do milczenia zmusza. Odnośnie precla. Jak już chcesz tak robić w taki sposób, to najpierw stawiaj precla, po jakimś czasie subdomeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Masz rację, głupi błąd. W końcu to nie klienci na niego mają wchodzić... Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tak się zastanawiam, czy ktoś chciałby dodać stronę za przykładowo 2 zł, w zamian, Ja dodaję stronę, piszę tekst ? Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.