Hydrae920 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Witam serdecznie. Z chęcią podejmę się pisania różnego rodzaju tekstów, z wyjątkiem tych pod mieszarki. Zajmuję się pisaniem odkąd pamiętam, będzie łącznie bite trzy lata. Przez ten czas wyrobiłem sobie spore doświadczenie. Wiem jak pisać dobre teksty pod Precle, katalogi a nawet i zaplecze. Co oferuję? - terminowość - szybki kontakt - unikalną treść - brak wszelkiego rodzaju błędów - dobrą jakość - niską cenę Cena oczywiście jest uzależniona od wielu czynników, między innymi: tematyka, długość tekstu, jakość (precle, zaplecze czy też strony www). Mimo wszystko, nie posiadam wygórowanych cen, na pewno nawiążemy dobrą współpracę. Kontakt PW GG: 1891039 E-mail: ksw9800@prokonto.pl Moje konto na Allegro: ksw9800 Zachęcam do współpracy, warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.