KataLogi.co Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witajcie mam do was pytanie jak w temacie jak one sie dzielą ? Widziałem ostatnio stronę z graficznym wykresem jak one dzielą się ale za cholere jej nie moge znaleść, może ktoś zna taką? Zaczynam od tego : Marketing internetowy-Sem -PR i markteting szeptany -copywriting -reklama i promocja w w social media -programy partnerskie -reklama kontekstowa, adwords PPC - linki sponsorowane na stronach prywatnych -email marketing -audyty SEO -pozycjonowanie -optymalizacja -katalogowanie -zaplecza,precle -audyty seo Inne usługi pośrednie - tworzenie e-sklepy,portale,fora,wdrażanie -projekty graficzne,budowowa i modyfikacja stron -tworzenie skryptów,oprogramowania,wdrażanie -audyty seo i inne -elementy interaktywne -hosting,domeny Co jeszcze mogę dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Nie ma żadnego ścisłego podziału, to wszystko jest umowne i zależy od własnej inwencji. AdWords możesz podpiąć pod kategorię ogólną - reklama kontekstowa, PPC itd. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Właśnie nie ma ścisłego podziału i w tym jest problem. Co jeszcze mogę dodać do tej listy powyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Żeby zrobić jakikolwiek podział czegokolwiek, najpierw musisz przyjąć kryterium tego podziału. Zdecyduj według czego chcesz coś dzielić i w jakim celu, wtedy będzie dużo łatwiej przydzielać poszczególne kategorie. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Co jeszcze mogę dodać do tej listy powyżej? Upierdliwy mailing... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Żeby zrobić jakikolwiek podział czegokolwiek, najpierw musisz przyjąć kryterium tego podziału. Zdecyduj według czego chcesz coś dzielić i w jakim celu, wtedy będzie dużo łatwiej przydzielać poszczególne kategorie. Hmm w takim razie przyjmijmy kryterium dosyć ogólne - wszelkie formy, co komu przyjdzie na myśl a co jest związane z usługami/działaniami związanymi z promocją i reklamą w sieci i wspomaganiem jej Potem już się pomyśli jak je posegregować. Co jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Social media, reklama kontekstowa, pozycjonowanie i optymalizacja są częścią marketingu internetowego, a nie osobnymi kategoriami nadrzędnymi!!! Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ok fahowiec poprawiłem ale teraz wychodzi że nie ma nic po za marketingiem internetowym Czytałem różne strony od wczoraj i jak widac kazdy inaczej sobie to dopasowuje , ja już zgłupiałem W takim razie co jeszcze można dodać do tej listy w pierwszym wątku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.michalski Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Zależy, jaki jest profil Twojej działalności. Efektywnym sposobem jest też pisanie na forach tematycznych i udzielanie wskazówek innym, zainteresowanym daną tematyką. Jeżeli mógłbym coś zaproponować, widzę, że chcesz zrobić reklamę na bogato, i szukasz możliwie wielu różnych źródeł ruchu - to dobrze, pamiętaj jednak o tym, aby poszeregować pracę, od najbardziej efektywnych do najmniej efektywnych. Zgodzisz się zapewne ze mną, że wszystkiego od razu nie zrobisz, warto więc zacząć od tego, co przyniesie najlepszy efekt serwery minecraft minecraft server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Reklama zewnętrzna i jej formy Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Mkucinski jeśłi chodzi o pierwsze to zaliczam to marketingu szeptanego , PRu Posegreguje to na pewno ale najpierw musze zebrać wachlarz usług z tej dziedziny a jak widzisz w pierwszym poście mam tego jeszcze dosyć mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.michalski Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Mkucinski jeśłi chodzi o pierwsze to zaliczam to marketingu szeptanego , PRu Posegreguje to na pewno ale najpierw musze zebrać wachlarz usług z tej dziedziny a jak widzisz w pierwszym poście mam tego jeszcze dosyć mało Masz tyle, że nie obskoczysz tego dobrze przez następnych kilka miesięcy, jednak tworzysz w tym temacie bardzo dobrą listę dla "potomnych" serwery minecraft minecraft server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 A na to nie wpadłem że może to innym pomóc,ależ ze mnie egoista Cóż doświadczeni ludzie z forum nie chcą nawet taką wiedzą się podzielić, cóż zrobić z charakterem ludzi się nie wygra Ale popołudniu jednak zabiore się za to ,i poświęce wiecej czasu na wyszukanie więcej informacji na pewno innym równieź sie przyda taka lista. Tymczasem all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Uzupełniłem listę może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Sieci afilacyjne=programy partnerskie, Marketing szeptany można uznać za część PR, podobnie jak social media, Wymiana linków w 90% przypadkach podchodzi po pozycjonowanie, Optymalizacja również może być traktowana jako element pozycjonowania rozumianego jako SEO, Katalogowanie, zaplecze i precle to także SEO. Obawiam się, że nie będzie Ci łatwo tego wszystkiego skategoryzować, zwłaszcza że nadal brak jest konkretnego kryterium podziału i celu. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.