Diego Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Cześć. Na jednej ze stron Klienta (portfolio fotograficzne, na Wordpress) wlazł jakiś syf - malaware. Kilkukrotne reinstalki nie pomogły, więc Klient zlecił stworzenie nowej (tez Wordpress). Przez ok 3 tygodnie zamiast strony było tylko info "strona w budowie" i link do zakładki portfolio ze zdjęciami. Oczywiście Google zablokowało strone i poinformowało o tym w GWT. W tej chwili strona jest czysta. Jednak wypadła ze swoich pozycji. Site jest w porzadku Po wpisaniu fraza + domena, strona wyświetla się na pierwszym miejscu. Pozycje wyleciały poza TOP100. Zgłosiłem stronę do ponownego rozpatrzenia. Pozycjonowana jest w google.co.uk Może macie sugestie co jeszcze w takim wypadku wykonać? Nie chce dowalać linkami, tylko na razie cierpliwie czekam. Pierwszy raz miałem malaware na stronie przez co została zablokowana, stąd moje pytanie... E: w tytule topicu miało być "po" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dziękuję za pomoc Cierpliwość bez gwałtownych działań pomogła. Mozna skoszować temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marseo Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 czyli potwierdziła się główna cecha pozycjonera "cierpliwość" choć u Ciebie to trwało tylko 24h Dodaj swój artykuł : tematyka zdrowie i uroda : https://www.uroda-zdrowie.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Cała sprawa trwała ok 7-10 dni, lecz dopiero wtedy napisałem temat. Racja, cierpliwość to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.