Skocz do zawartości

Cienki partner czy nie cienki?

abstynent

Rekomendowane odpowiedzi

Przykład. Blog czy też portal zawierający na każdej podstronie niewiele (ale przynajmniej z 500 znaków) mało ambitnej treści. Każda podstrona poświecona jest promowaniu pozabankowych pożyczek (Provient, VIA SMS itp.) w odniesieniu do różnych miejscowości. Mamy więc np. podstronę z tytułem "Chwilówki Jędrzejów" inna to "Chwilówki Krosno" czy też "Chwilówki Katowice". Na każdej podstronie zatem tekst typu: zapraszamy wszystkich mieszkańców Jędrzejowa (Katowic, Krosna) do skorzystania z szerokiej gamy oferowanych na naszym blogu chwilówek. bez wychodzenia z domu, nie musicie szukać "na mieście" ... bla bla bla. Teksty często mniej lub bardziej podobne na każdej stronie ale jakoś tam różniące się (zależnie od "veny twórczej" w danym momencie pisania) czyli uniklalne I oczywiście reklamy takich pożyczek w ramach pp Novem, TD, Bankier...

Czy mając taką stronę jestem cienkim partnerem (thin affiliate) i portal kwalifikuje się do ukarania poprzez spadek pozycji (podstron)? ja twierdzę, że nie, ponieważ mam wiele ofert pożyczek konkurencyjnych w stosunku do siebie firm a nie tylko jednej firmy. Jakie jest Wasze zdanie?

Daj adres zrobimy dogłębną analizę... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ktoś, kto szuka takich pożyczek czy kredytów, nie interesuje się treścią, nie obrażając nikogo, taka jest prawda

Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj

Jeśli linkowanie to tylko ze mną ;)  - Zajrzyj Tutaj  - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie 

Ktoś, kto szuka takich pożyczek czy kredytów, nie interesuje się treścią, nie obrażając nikogo, taka jest prawda

Google już pracuje nad tym aby w zoptymalizowanym algorytmie brano pod uwagę konkurencyjność ofert i dlatego warto wpisywać: gratis, free itp.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności