damiano Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Hej Sa strony z szablonami do seokatalogów. za 30-60 zl Czy je polecacie? Czy jak kupie wgram na serwer nie bede mial jakis problemów? Czy dzieki nowemu szablonowi zyskuje miniatury stron na przyklad? Damian www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nie, dzięki szablonom nie zyskujesz miniatur stron, chyba, że nie wiem, mają jakąś promocję i dają klucz do serwisu generującego Czy je polecamy... no cóż, działać, działają, a to, czy ci się podobają to już inna sprawa. Jeżeli kupisz i wgrasz na serwer równie dobrze mogą działać, co nie - to zależy od szablonu, jego autora i wielu innych czynników. Jeżeli nie działają, napisz do autorów, choć skoro już płacisz to powinny działać. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zapraszam do sklepu: https://www.seotheme.pl/ W przypadku problemów z instalacją zawsze może Pan do mnie napisać na adres @ sklepu. A co do miniatur to przecież pagepeeker.com jeszcze funkcjonuje. A jak dana skórka ma zintegrowane miniaturki to będą one działać z ów serwisem. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 co mam robic zeby miec szablon i miniatury stron www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 co mam robic zeby miec szablon i miniatury stron Proszę... tu masz wszystko ładnie i czytelnie wyjaśnione : https://www.seokatalogi.pl/blog/shrinktheweb-namieszalo-z-miniaturkami/ ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja zapraszam na www.szablony.budzyk.pl Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 a co zrobic zeby byly miniaturki na stronie glownej katalogu? Musi byc szablon inny? www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.