Pierwsza3 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Jakie pluginy/wtyczki do WordPressa możecie mi polecić? Wiem, że jest wtyczka wlamywacza ale ona nie spełnia moich wymagań, dlatego szukam czegoś innego jakiejś alternatywy. Nie prowadzę firmy SEO ale lubię być w TOP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie napisałeś z jakim usługodawcą płatności SMS ma integrować wtyczka... Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierwsza3 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Bo nie wiem jeszcze z jakiego usługodawcy będę korzystał. Nie jestem w tym temacie aż tak zorientowany. Nie prowadzę firmy SEO ale lubię być w TOP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebDreams Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Przelewy24 coś takiego udostępniają https://www.przelewy24.pl/cms,152,nowy_modul_do_obslugi_wordpress.htm ... SERWERY VPS I DEDYKOWANE p- idealne dla SCRAPEBOX, xRumer i innych softów SEO - kod promocyjny - 20% - PL20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.