piotrek Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Nie dawało mi to spokoju więc zrobiłem szybki test czy google wyświetli taką stronę w rankignu czy nie? Test komentarza w head Test komentarza w body - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Ja obstawiam, ze nie, ale zobaczymy. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMan Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Też przeprowadziłem test i z niego wynika ewidentnie, ze google igonruje wyniki w komentarzach. Zakładając, że google w wynikach wyszukiwania wyświetla zaindeksowane strony posiadające w treści dany tekst, to wyszukanie słowa "tajemny_bardzo_sekretny_napis_testowy" kończy się fiaskiem, a ono istnieje w komentarzu na jednej z moich stron... Wynik z googli na tej stronie jest komentarz, co prawda u dołu strony, ale co tam AirMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 22 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Ja obstawiam, ze nie, ale zobaczymy Bardzo dobrze obstawiasz nie ma szans aby komentarze były traktowane przez google poważnie. Testowa strona jest już w indexie. - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 ta sprawa jest od dawna na tapecie w zwiazku ze stronami flash zobaczcie ile w sieci stron z komentarzami <!--text used in movie--> wygenerowanymi automatycznie przez program macromedii google absolutnie je ignoruje; gdyby bylo inaczej pozycjonowanie flasha byloby pestka pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMan Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 heh, no flasha ponoć już google czyta, ktoś to sprawdzał ?? AirMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 heh, no flasha ponoć już google czyta, ktoś to sprawdzał ?? zobacz pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 zobaczcie ile w sieci stron z komentarzami <!--text used in movie--> wygenerowanymi automatycznie przez program macromedii google absolutnie je ignoruje; gdyby bylo inaczej pozycjonowanie flasha byloby pestka W ogole nie rozumiem Twojej wypowiedzi. I mysle ze nie jestem jedyny... Pozycjonowanie nigdy nie jest pestka... Wiec sluchamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid1972 Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 powiem tak wstawiłem na stronce z PR3 komentarz ze słowem na które nie ma winików, poczekam na googłe i zobaczymy o winikach powiadomię Wrocław Warszawa Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 W ogole nie rozumiem Twojej wypowiedzi. I mysle ze nie jestem jedyny... Pozycjonowanie nigdy nie jest pestka... Wiec sluchamy bardzo prosze CEREBRU: kiedy exportujesz sobie swoja animacje do pliku .swf i publikujesz do .html flash automatycznie umieszcza tekst jaki zostal uzyty w animacji w komentarzach na stronie. to tyle. wydaje mi sie, ze jasniej sie nie da. co do pestki to tego wyjasniac mi sie naprawde nie chce... przeciez to oczywiste. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 na stronie https://www.krakow-tours.pl ktora jest w sieci od chyba 1,5 roku jest moj komentarz <!-- Bc&Brief www .brief-reklama.pl. --> mam 100% pewnosci, ze google go ignoruje. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 <!--text used in movie--> wygenerowanymi automatycznie przez program macromedii google absolutnie je ignoruje; gdyby bylo inaczej pozycjonowanie flasha byloby pestka Jasne, wiec powiadasz ze Google, jakby czytal commenty... Strone w flash bez problemu mozna wypozycjonowac? Jesli chodzi o kilka linijek textu i to takie dziecinnie latwe... Po co to cale forum w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Jasne, wiec powiadasz ze Google, jakby czytal commenty... Strone w flash bez problemu mozna wypozycjonowac? Jesli chodzi o kilka linijek textu i to takie dziecinnie latwe... Po co to cale forum w takim razie? wiesz co, chyba sie po prostu czepiasz. gdyby google cztal komentarze, niepotrzebny bylby caly ten cyrk z <noembed> <noscript> i innymi cudami. to mialem na mysli. nic wiecej. wydaje mi sie, ze piszac na tym forum, ze cos byloby pestka, pisze w innych kategoriach niz do niepozycjonerow. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.