Achil Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Stabilizacja pozycji Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnirek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Generalnie jak ktoś tutaj nawet napisał, już katalogi nie mają aż takiej mocy. Ale wiadomo silne katalogi zawsze będą dawać jakiś upp Czy ktoś wie gdzie dostane tanio toner ml 2165. Interesuje mnie sprawdzony dostarczyciel zamienników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Dokonałem optymalizacji i jedna fraza już w top 10. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Po tygodniu rzut oka na frazy, ciągle dość stabilnie po tak dużym skoku. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek02 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ale to są efekty dodania strony do tych 25 katalogów? darmowy hosting zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Tak wpisy dodane tylko do grupy katalogów i podlinkowane. Bez dodawania do grupy precli. Frazy dalej utrzymują się mniej więcej na tych pozycjach, obecnie dodaje linki z profili, więc nie będę umieszczał już tych wyników. Gdyby ktoś chciał jeszcze testować to mam 1 multikod promowany na testy, ale są warunki: 1) wpis będzie dodany w ciągu jednego dnia z unikalnym opisem 2) Frazy/tytuły będą dobrze zsynonimizowane/brandowane 3) Zostaną mi przekazane do obserwacji właściwe frazy Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerox Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mógłbym coś zaproponować, stronę organizacji pozarządowej. mam kilka propozycji fraz, jakbyś się zainteresował to daj znać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nederland Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Mam pytanie @Achil. Powiedz, dlaczego przy podaniu jednego opisu do katalogo nie ma możliwości wyboru katalogu, tylko z automatu zapisuje do katalogu o PR1? Przecież masz wyższe.. Chyba, że nie zauważyłem takiej opcji.. pozdrawiam Mam pytanie @Achil. Powiedz, dlaczego przy podaniu jednego opisu do katalogo nie ma możliwości wyboru katalogu, tylko z automatu zapisuje do katalogu o PR1? Przecież masz wyższe.. Chyba, że nie zauważyłem takiej opcji.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwesterna Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dodawarka nie działa :/ Coś z połączeniem serwera :/ ///////////////////////// Działa, dałem podałem podstronę jako adres strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 @ Nederland Nie bardzo rozumiem, przy dodawarce wpisy dodają się do wszystkich katalogów. Jeśli chcesz dodawać do wybranych musisz dodawać pojedynczo, zaczynając od głównego by otrzymać listę katalogów. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash4 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Była znowu jakaś roszada z domenami w grupie może? Wydajny hosting z rabatem 20% - wybierz swój pakiet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie, wszystko od grudnia bez zmian. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Aktualne dane o Pr grupy: PR 4 - 3 PR 3 - 6 PR 2 - 5 PR 1 - 2 PR 0 - 9 Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipperskipper Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 @Achil, czy możesz wysłać raport o pozycjach, jakie zajmuje ta Twoja strona testowa, której wyniki podawałeś w styczniu za np. wczoraj, przedwczoraj, generalnie ostatni tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Jasne, nawet mogę zdradzić pierwszy wyraz z 3 wyrazowych fraz: Oczywiście dodałem tylko do mojej grupy katalogów, żadnej innej. Teraz zbieram innego rodzaju linki, ale na razie bez efektu Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.