chcewypoczac Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Piszę pomału swój serwis turystyczny. Do tej pory pozycjonowałem max 3 frazy dla jednej domeny. Tym razem chcę by tych fraz było kilkanaście [15-20] lecz mniej trudne. Pozycjonowanie strony głównej. Jak to zorganizować- chodzi o <title> i <h1>? W sumie w te tagi nie wstawię 20 fraz... Więcej treści na stronie głównej z moimi frazami, którymi jestem zainteresowany? Czy same linki z odpowiednimi archorami wystarczą? [pewnie wystarczą, lecz będzie ich potrzeba więcej]. A może warto się delikatnie wspomóc np seopilotem? Pobierz 5 bezpłatnych ebooków dotyczących inwestowania Kup czekoladę Wedla, pomóż wybranej fundacji i odbierz nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lament Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Przy większej ilości fraz proponuje skupić się na pozycjonowaniu podstron, które możesz spokojnie zoptymalizować. http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbdss Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Duża ilośc podstron, każda z innymi frazami kluczowymi i tak pozycjonuj. Aczkolwiek życze dużo powodzenia, bo ta branża jest solidnie obstawiona. 90% stron turystycznych w necie należy do co najwyżej kilku właścicieli Wystarczy popatrzeć w stopki i zobacyzć jak dziesiątki noclegowni, wczasowni i innych kwaterowni wzajemnie do siebie linkuje. Ktoś ładnie to wymyślił. Potworzył dziesiątki serwisów, które sa z jednej strony użyteczne i na siebie zarabiają, a z drugiej strony stanowią wzjamnie dla siebie zaplecze pozycjonujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.