5parkiet Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam serdecznie . Mam nadzieję że w dobrym dziale jak nie to proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Do rzeczy . Mam pytanie dotyczące wizytówek firmowych w google. Mianowicie czy trzeba je w jakiś sposób pozycjonować aby , otrzymać literkę "A" i być na samej górze czy też google ma jakiś inny wyznacznik co do pozycji wizytówki w wyszukiwarce. Jeśli tak to jaki !? Jeśli pozycjonować to jak !? Pozdrawiam Michał Zapraszam na swoją stronkę : https://5parkiet.pl Kompleksowe usługi cykliniarskie: Cyklinowanie i układanie parkietu we Wrocławiu i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 To nie gazeta, tu wyniki nie są alfabetycznie Chodzi o wizytówki miejsc na mapie G, która pokazują się jako rezultat w wynikach wyszukiwania na konkretna fraze (lokalna)? Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dido Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Na pozycję w mapach wpływ mają pokrótce: - dobrze wypełniona wizytówka - lokalizacja blisko centrum miasta lub blisko lokalizacji użytkownika - sygnały wskazujące o widoczności i ważności Twojej marki/firmy online i w realu tradycyjne pozycjonowanie strony wzmianki o firmie/marce, wpisy w uznanych przez Google katalogach firm i stronach zawierających dane o firmach czy lokalnych usługach jak np. hotelowe bazy, bazy recenzji firm lokalnych i tak dalej... wiarygodne opinie w miejscach Google oraz innych miejscach w sieci. Podkreślam wiarygodne opinie od prawdziwych ludzi, a nie nabite sztucznie opinie od zamówionych kont "zombie". https://support.google.com/places/bin/answer.py?hl=pl&answer=7091 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 opinie od zamówionych kont "zombie". @Dido - Ja ostatnio mam takie wrażenie że to Google, jest jak jedno wielkie "zombie"... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokrzydowski Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dokładnie, a najgorsze jest to że roboty googla wcale dobrze tych zombiaków nie wykrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattm Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Już wcześniej pytałem, ale nikt niestety nie odpowiedział. Czy linkowanie mapy miejsca/wizytówki miejsca ma jakieś znaczenie dla jej pozycji? Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.