spider11 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam :-) Mam takie pytanie. Powiedzmy że mam stronę pingwiny.pl którą pozycjonuję na frazy: pingwiny jak hodować pingwiny czym karmić pingwiny tresura pingwinów Mam też stronę zapleczową - czymkarmicpingwiny.blogspot.com i na tej stronie jest link na sidebarze do strony właściwej z anchorem 'czym karmić pingwiny'. Pytanie – czy jest sens żebym w artykułach linkował do tej samej strony na inne anchory ('tresura pingwinów', 'pingwiny')? Czy te linki będą się jakoś nawzajem 'znosić', czy zasada 'first link counts' działa tylko w ramach jednego artykułu, a sidebar jest traktowany oddzielnie? Dziękuję z góry za rozjaśnienie sprawy :-) Cały dzień siedzę przed kompem i oglądam walki w kisielu na youtube, a jak mi się znudzi to siadam przed TV i tam analizuję wystąpienia publiczne prezydenta Obamy, oraz innych przyjaciół demokracji. Wtedy też myślę, że przydałby im się porządny kurs asertywności by tak dobrze wszystkim odpowiadać na bezsensowne pytania. A jak i to mi się znudzi to wpisuję szkolenia sprzedaż w wyszukiwarce yahoo i sobie z nudów przeglądam wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!s!ek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 jeśli wszystko idzie na stronę pingwiny.pl to raczej nie ma sensu takie linkowanie, jeśli natomiast linki idą na podstrony to jak najbardziej jest sens. Zabytki w Sandomierzu Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpos Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nie ma znaczenia, że są w innej części podstrony. Będzie się liczył jedynie pierwszy link. Lepiej usunąć linki z sidebara i zostawić w artykule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider11 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dziękuję za odpowiedzi :-) Cały dzień siedzę przed kompem i oglądam walki w kisielu na youtube, a jak mi się znudzi to siadam przed TV i tam analizuję wystąpienia publiczne prezydenta Obamy, oraz innych przyjaciół demokracji. Wtedy też myślę, że przydałby im się porządny kurs asertywności by tak dobrze wszystkim odpowiadać na bezsensowne pytania. A jak i to mi się znudzi to wpisuję szkolenia sprzedaż w wyszukiwarce yahoo i sobie z nudów przeglądam wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPCOPY Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dołączę do tematu jeszcze swoje pytanie. A czy dobrze jest linkować np z 4 swoich zaplecz tylko na stronę główną? Tę którą pozycjonuję? A podstrony linkować z precli i katalogów? Czy też na swoich zapleczach powinno się również linkować podstrony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 ja proponuje zamiast chodować pingwiny zając sie odrazu pandami, i rodzina zwierzaków Gugla bedzie w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeataDulin Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 linkujemy do jednej podstrony/strony jednym anchorem oraz linkujemy nie tylko główną ale także podstrony Beata Dulin wynajmuje samochody w Rentino i buduje Trust Rank swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.