chcewypoczac Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Wiem, wiem, że "dawno" już u nas trąby żadnej nie było lecz w najnowszym numerze agory na stronie 2 jest ciekawe zdjęcie. Myślę, że warto się nim podzielić z innymi. Skanować go nie będę lecz w sieci znalazłem bardzo podobne [ o ile to nie to samo zdjęcie]: Pobierz 5 bezpłatnych ebooków dotyczących inwestowania Kup czekoladę Wedla, pomóż wybranej fundacji i odbierz nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Niema co widok straszny, to mają szczęści ze nie przeszła parę metrów bliżej. gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ładnie wyplewiło Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattm Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Może to nie tornado, ale wczoraj wracając z Mazur miałem 4 przystanki na odcinku 10km z powodu przewróconych drzew na jezdnie. Wiadomo, że nie tak, ale też ostro powiało. Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 trąby były, są i będą, to tylko media nakręcają ten temat od piątku do soboty (lubuskie) , spadło tyle wody, że na łące miałem przeszło 50 cm, pod domem zrobiła się rzeka (nie ma kanalizacji, mam tylko odpływ stawowy, ale przy takich opadach, to nawet w mieście nie nadążają studzienki) , zachodnie trochę znów dostało po tyłku (2 dni bez prądu, a nawet wody, trzeba było samemu usunąć problemy czyli przełamane słupy itd, inaczej, nie podłączali prądu) Pewnie w Wielkopolsce, również znajdą się tacy, którzy widzieli to i owo Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Podejrzewam że mieszkańcy tego domku srali pod siebie w czasie tej trąby... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldi Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Niesamowite zdjęcie. Z okna domu z pewnością nie da się dostrzec nawet śladu trąby. Dopiero szersza perspektywa robi wrażenie. oldi.wizytowka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Podejrzewam że mieszkańcy tego domku srali pod siebie w czasie tej trąby... ja tam dostrzegł blachę a nie dachówkę, to znacznie ogranicza ryzyko, zwłaszcza jak masz wiatr na otwartej przestrzeni, jak widać, to że każda trąba kończy przy wodzie i przy niej zaczyna to prawda Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Nie wiem czy wiecie drodzy forumowicze, że w Polsce przeszła jedna z najsilniejszych trąb powietrznych na świecie. Jak dobrze pamiętam prędkość 500km+. Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Masakra te foto , mieli wyjątkowe szczescie, w prawym górmnym rogu widac że prawie zmienił kierunek Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.