MKucinski Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Od wczoraj m.in. na tym forum mam dziwne linki w treści. Na początku myślałem, że na PiO pojawiły się reklamy, ale gdy takie same "reklamy" pojawiły się na blogach, stronach firmowych itp. zacząłem się zastanawiać czy to nie jest jakiś wirus. Byłoby to dziwne o tyle, że jedyne co wczoraj zrobiłem na komputerze, to założenie konta na Google Apps, nie sądzę aby to było od tego. Spotkaliście się z czymś takim? Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optymist Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 A gdzie Ci te linki odsyłaja z ciekawości ? Czym skanowałeś komputer ? Masz tak samo na innych przegladarkach ? activist aka terrorist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting2005 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Z tego co się orientuje to nie jest żaden wirus tylko jakiś dodatek wgrany do przeglądarki, który generuje z automatu takie reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Beerbant to ma parcie na szkło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Oczywiście najprostsze rozwiązania są zawsze najlepsze - na firefoksie i IE zadnych reklam nie ma, musialem zainstalowac jakis dodatek, zaraz to przejrze. Dziekuje za pomoc, nie pomyslalem zeby sprawdzic na innej przegladarce z gory zalozylem ze wirus Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.