Davi Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Witam, Mam takie pytanko znacie jakąś sieć która aktualnie daje podwójne doładowanie tzn. doładowuje 10 zł i dostaje od sieci 10 zł. Tylko zależy mi na tym aby ten bonus można było wykorzystać na smsy premium , żebym mógł stronkę np. dodać do płatnych katalogów. :peace: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amadeus Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 e era - t mobile zakładałem multikonta dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbit Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 W regulaminie oferty "2 x więcej na konto" pisze: 3.6. „Złotówki do wszystkich” nie dotyczą: numerów Premium, roamingu, połączeń międzynarodowych. Także nie wiem, czy ten bonus można wykorzystać na katalogowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dokładnie. Nie można bo też o tym myślałem BuyProxies.org - najlepsze proxy dla Scrapebox, Xrumer, SenukeX, GSA Ser, Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.