Dzeju Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Chyba już po temacie po wpisaniu adresu pojawia się komunikat This account has been suspended.Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. https://respecthh.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Czyżby po wystartowaniu, szybko dobiegli do mety ? Od godziny serwis nie działa... Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Haha... Są najszybsi... 12 dni i sru... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 ruszyli dalej jak ktoś uzbiera 25zł niech da znac, czy otrzymał wypłate Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnymnemo Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Dobra, zarejestrowałem się. Zobaczymy jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Nie dość że co chwilę pada serwer i zwiesza strony... To jeszcze znowu komunikat: Ostrzeżenie! Zauważyliśmy nieprawidłowości na twoim koncie. Współczynnik odrzuceń Twojej reklamy jest zbyt duży i wynosi więcej niż 95% Może to oznaczać, że umieszczasz reklamy w niewidocznych miesjcach lub próbujesz manipulować ruchem. Niezwłocznie skontaktuj się z nami mailowo na adres: wydawcy@adzilla.pl Do czasu wyjaśnienia sprawy wszystkie środki zgromadzone na koncie zostały zablokowane.. Zero odpowiedzi na moje maile... Niepoważne... Ja rezygnuję... Życzę powodzenia z tą firmą... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 oooooooo darmowa rejestracja. Chyba się skuszę. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnymnemo Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Bo to jest chyba tak, że jak na 100 wyświetleń nie odnotują 1 klika, to zawieszają środki. Czyli lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Bo to jest chyba tak, że jak na 100 wyświetleń nie odnotują 1 klika, to zawieszają środki. Czyli lipa. Mi wychodzi że chcą 5 klików na 100 wyświetleń... Taki to CPM jak ze mnie kosmonauta... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnymnemo Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 No, to faktycznie nie ma sensu. Stawki nie są oszałamiające, a żądają klików. Rezygnuję z tego systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dzwonił ktoś z Was w ogóle pod ten numer podany na stronie ? Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dzwonił ktoś z Was w ogóle pod ten numer podany na stronie ? Nikt nie dzwonił... bo po co? CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Panowie, nie ma co się pchać w taką amatorkę, przynajmniej nie teraz. Strona na pierwszy rzut oka wzbudza podejrzenia + brak danych firmowych. Trochę to wygląda tak, jakby jakiś dzieciak/amator trafił w trudny okres dla reklam CPM i postawił "sieć reklamową" na nullowanym, ew. tanim skrypcie... KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 i do tego znów serwis nie działa mi brakuje coraz mniej do wypłaty, wiec potem dam znac co i jak Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
db07 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Nie przekonaliście mnie do tej oferty. Ja nie skorzystam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.