tomek0o7 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Proszę Was o ocenę strony, iż jestem troszkę zielony w tych sprawach. Znajomy u którego pracuje prosił mnie żebym coś takiego stworzył. Chodzi mi głównie o wygląd oraz widzialność metadanych dla robotów. https://installsat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gphp Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Mi się podoba, najważniejsze że wszystkie treści na stronie są czytelne. Co najważniejsza jest też zbudowana mapa strony dzięki której Google może szybciej podnieść ranking strony. Na przyszłość radzę w galeriach zmieniać nazwy obrazków na np. "satelity.jpg" - to sprzyja pozycjonowaniu strony. Skuteczne katalogowanie od 5zł Budowa zaplecza SEO Lista najlepszych katalogów SEO - dla pozycjonerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek0o7 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ok. Dzięki za zainteresowanie. Dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Czemu forum otwiera się tutaj w okienku? Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek0o7 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Już otwiera się normlanie w tym samym oknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolinar Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 OK, tylko bym czcionkę w MENU górnym poprawiła. Większą czcionkę i pogrubienie wyłączyła bym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Menu po lewej trochę takie martwe. Moim zdaniem warto by było jakoś je ożywić kolorystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek0o7 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Do menu lewego dodałem belkę tytułówą która jest wypełniona błękintym kolorem. Myślę, że teraz jest lepiej freestype. A czionki nie powiększę bo wtedy mi robi się druga linia belki a jeśli jest taka mała lepiej niech zostanie pogrubiona przynajmniej nie trzeba się jej przyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.