Skocz do zawartości

[szukam] Poszukiwane "stajnie" SeoKatalogów

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam właścicieli "stajni" katalogów. Chodzi o umieszczenie ich w serwisie w sposób niestandardowy, bez konieczności zgłaszania ich przez serwis:

https://seokatalogi.moneron.pl

Mile widziane darmówki i nowe katalogi, takie dodam masowo za free. Jeśli ktoś chce umieścić katalogi bez darmowej opcji mogę je dodać masowo za jakąś drobną opłatą w zależności o tego ile ich będzie. Jeśli mieszane tj. darmowe+płatne też się dogadamy. Generalnie zgodnie z zasadą: dajesz coś za darmo - ja promuję za darmo, sprzedajesz - wydaj drobne na promocję.

Nie liczę że się na tym dorobię dlatego tak jak mówiłem masówka dla płatnych jest za jakąś drobną opłatą.

Żeby było jasne darmowy wpis nie obejmuje wpisów:

- z wymaganym minimum PR

- z wymaganym linkiem zwrotnym

Chętnych zapraszam do kontaktu PW lub na info[at]moneron.pl, podam szczegóły tj. format pliku, ewentualnie cenę jeśli taka będzie przewidziana.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności