01maximus01 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Siemanko, szukam zleceń przez Internet, już sporo potrafię ale do pozycjonera jeszcze mi brakuję. Dla tego łapię się każdej możliwej roboty, głównie to pisanie :/ ale robiłem już inne rzeczy. Jak coś macie to zapraszam do współpracy. Konkurencyjne ceny 515985694 leonzawodoowiec@hotmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koobe Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Najpierw się naucz czytać . Przyda Ci się to przy pisaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01maximus01 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 le pardon panowie już to poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldener Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 le pardon panowie już to poprawiam takie błędy ortograficzne i interpunkcyjne nie świadczą najlepiej o jakości Twoich usług. ja bym u Ciebie nie zamówiła nawet pół tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 głównie to pisanie :/ Musisz to bardzo lubić Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.