b0br Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Trafiłem dziś na stronę Adf.ly. Jest to najzwyklejszy skracacz długich linków, tyle, że wyświetla dodatkowo reklamy. Za każde 1000 wyświetleń linka otrzymujemy pieniądze. Tutaj tabelka prowizji -> https://adf.ly/rates.php. Jest też program partnerski. 20% od zarobków poleconych. Myślicie, że warte uwagi? Znacie podobne strony? jakblogowac.pl | facebook.com/jakblogowac | twitter.com/jakblogowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Adf.ly kojarzy mi się głównie ze stronami, które zarabiają na zamieszczaniu tzw. filmów online. Np. wtso.net z nich korzysta (zawsze oglądam tam nowe odcinki The Simpsons ). Z tego co na Black Hat World czytałem, to ludzie polecają Adfly-a. NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Tylko będziesz musiał sie trochę 'namęczyć', by dojść do wypłacalnego progu szybko Ci sie potem znudzi... Pozdrawiam Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.