moody Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Napisz im maila, może wykupią u Ciebie stopkę na PiO albo zostaniesz ich twarzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Mnie szczerze tez przyciagnela ich oferta, wszystko przez neta wszystko wyglada fajnie i tam jakas opcja blyskawiczne przelewy czy cos takiego miedzy bankowe? 0 zł za przelewy internetowe – w tym co miesiąc 10 natychmiastowych! To działa?Ja poczekam jeszcze chwile aż się bank ustabilzuje i się przeniose:) Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo911 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Działać działa, ale nie każdy bank przyjmuje takie przelewy. Kiedyś przelałem znajomemu kaskę z mbanku do millenium za pośrednictwem bluechash (błyskawiczny przelew).Oczywiście przelew nie doszedł błyskawicznie tylko utknął w millenium i czekał na sesję elixir Nie ma to jak dobrze wydane 5zł Dodam, że dzwoniłem do na infolinie bluecash, która poinformowała mnie, że przelew był wykonany natychmiast. Wina leżała po stronie banku millenium. Zapewne z czasem ruszy to we wszystkich bankach. Pozycjonowanie stron Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigmeo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Z tego co wiem to pisza wlasnie nowy system przelewow ktory bedzie pracowac razem z ELIXIREM przez jakis czas i przelewy natychmiastowe maja stac sie standardem. Miale wejsc chyba nawet w tym roku ale cos wierzyc mi sie nie chce Zajrzyj jeśli interesuje Cię wynajem autokarów. Strony WWW wykona dla Ciebie profesjonalna agencja interaktywna poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaS Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Express Elixir już wystartował, póki co jest wdrożony w 3 bankach: Millennium, Meritum i BRE. Nie "pracuje" on razem z Elixirem, to jest zupełnie odrębny system, tyle że też zrobiony przez KIR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weblam Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 ja do dzisiaj nie potrafię zrozumieć - w weekend można polecieć z Polski do Chicago a przelew bankowy zrobiony w piątek po południu dojdzie w poniedziałek przed południem. Ale kurde jak ci mają pobrać prowizję w sobotę to koszą i nie patrzą się, że to wolne dni. Zlecenia Ogłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigmeo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 BaS, chodziło mi o to, że funkcjonują one równolegle Chyba, że tu też się mylę? W każdym razie coś dobrego zaczyna się dziać. Na razie przelewy natychmiastowe są płatne, ale za pięć lat mam nadzieję, nie będziemy pamiętać o tym, że kiedyś czekało się na przelew. Zajrzyj jeśli interesuje Cię wynajem autokarów. Strony WWW wykona dla Ciebie profesjonalna agencja interaktywna poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.