DiJaq Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Nie wiem jak zamieścić strone w Google. A i jeszcze jedno co musze wpisać w pole "Comments:" podczas zgłaszania witryn. Jeśli ktoś jest tak uprzejmy to może by mi opisał co zrobić krok po kroku. Moja strona to www.dach-metolejnik.pl zrobiłem ją dla brata ale nie wiem jak ją umieścić w google. Proszę o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 1. Znaleźć spis katalogów na forum lub poszukać w google 2. Dodawać się 1-2 katalogi dziennie (bezpłatne, linki bezpośrednie, bez linków zwrotnych) 3. Czekać i być cierpliwym 4. Za 3 tygodnie zameldować na forum 5. Formularz dodawania w google - olać Edit: Srtrony się nie umieszcza w Google - to Google ją umieszcza (lub nie) u siebie. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Jesteś nowym użytkownikiem forum więc nie będzie ostrzeżenia, ale nie pisz tego samego pytania kilkakrotnie. Wystarczy znaleźć odpowiedni dział i zadać pytanie raz. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.