SilverT Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 pierwszy raz 3pkt wpadły... ale pod koniec już miałem nerwa Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Lider zmienia się prawie codziennie, nikt nie chce pufy odpuścić, ale mnie to by się przydała też ta firmówka z 4inart pod nowe usługi, na razie to gratulacje dla Kukis'a ale jeszcze się dziś dzień nie zakończył Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jeszcze Hiszpania musi strzelić jedną bramkę i będzie dobrze Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 wolałbym 2 bramki Irlandii, ale to chyba niemożliwe dziś Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 a ja chyba wycofam sie z konkursu jak sie wali to drzwiami i oknami chcialem zmienic wlochy-chorwacja na 1:1 a teraz nie zdazylem zmienic hiszpanii na 3:0 Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 No niech już się wynik nie zmienia ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Pięknie Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 punkty podliczone ap_seo nie panikuj, jeszcze dużo meczyków zostało do końca, Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ktoś obstawiał w ogóle 4:0? A w naszej kadrze zagra Tytoń! Więc Szczęsny towarzyszyć nam już będzie tylko w reklamach Pepsi. dezynfeusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 4-0- 11.9% [13] Ja niestety nie doceniłem i dałem tylko 3:0... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 końcówka piękna, szkoda że Irlandia tak wysoko przegrała (już nawet o typowaniu zapomniałem) a to wszystko połączyło się z prawdziwą irlandzką aurą brakowało aby gdzieś szkockiej Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psik Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 kurde wytypowałem 4-1 -.- ...... tak blisko Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Kurde, a parę minut przed meczem zastanawiałem się czy nie zmienić na 4:0, ale jak wcześniej sugerowaliście, żeby nie zmieniać wcześniej obstawionych to zostawiłem 3:0 ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin421 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 ładny wynik:D ale mogło być o wiele wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo911 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 4:0 trafiłem dokładnie, już po raz trzeci w trakcie naszego typerka Pozycjonowanie stron Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.