Razjer Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Jaka Brazylia, ludzie Geografia się kłania do c....a Pana! --------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.-------------------- Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja... Poszukuję zatrudnienia. Będzie bez linka a co poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aikmar Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 @Razjer jaka geografia sie kłania? Chyba brak poczucia humoru sie kłania! Masz layout do pocięcia? Wynajmij mnie! Koder XHTML, CSS ---> turbohtml.pl Darmowe plusy google!! google+1 Zobacz, wejdź: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 skoro i Brazylia to może i Ghana może być ciężkim przeciwnikiem dla Polski Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razjer Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No to jak tak, to pijemy flaszkę za czeską marynarkę wojenną --------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.-------------------- Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja... Poszukuję zatrudnienia. Będzie bez linka a co poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszynka Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ja obstawiam, ze z pomoca sedziow wyjdziemy z grupy... Jeszcze się taki sędzia nie urodził który potrafiłby wydrukować naszym wyjście z grupy a tak poza tym to: Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka. Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka. :-) "Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!" 1% dla Antka Ania M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aikmar Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 @Razjer - popieram Ja biore kieliszki i spotykamy sie przy okręcie podwodnym Masz layout do pocięcia? Wynajmij mnie! Koder XHTML, CSS ---> turbohtml.pl Darmowe plusy google!! google+1 Zobacz, wejdź: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpos Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Polska max cwiercfinal. Chcialbym, zeby wygrala Anglia bo zawsze podobal mi sie ich styl grania ale wydaje mi sie, ze wygraja Niemcy. Hiszpanie sa chyba troche nie w formie. Przynajmniej takie wnioski mozna wyciagnac z gry Barcelony i Realu czyli klubow, z ktorych pochodzi 90% reprezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Największym wygranym jak dotąd jest Kepler Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Mój typ to Holandia lub Niemcy, a co do Polski.. ciekawą promocję ma avans: oddadzą połowę ceny zakupu TV (min. 40 cali) jeśli Polska awansuje do półfinału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 @seead już kiedyś była taka promocja, chyba z okazji MŚ, jak Polska wygra to ludzie dostają zwrot kasy za TV. Ale nie pamiętam w jakiej sieci. Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti4 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Niemcy będą mistrzami, są w formie. Oglądaj msze w Internecie kompletnie za darmo bez wychodzenia z domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkaJazda Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Polska ćwierć finały, stać ich na to spokojnie. Oby tylko Szczęsnemu nic się nie stało, i nasze trio z BVB uniknęło kontuzji, inaczej leżymy. Kto wygra? Niemcy. wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe. wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 @seead już kiedyś była taka promocja, chyba z okazji MŚ, jak Polska wygra to ludzie dostają zwrot kasy za TV. Ale nie pamiętam w jakiej sieci. Tak, pamiętam tą promocję, chyba z okazji Mundialu 2006 w Niemczech. Sieć która coś takiego oferuje zbyt wiele nie ryzykuje, bo szanse Polski na półfinał czy tam finał (zależy od promocji) są nikłe, a klientów dzięki temu trochę zgarną tańszej konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 @seead w sumie to mam gdzieś te całe "ojro" i nagonkę w okół niego, ale chciałbym zobaczyć miny merów takiego sklepu oddających kilku tysiącom klientów kasę za telewizory Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Polska w ćwierć finałach? Jeśli tak to raczej nie dlatego, że ich na to stać tylko z innych powodów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.