eseswiosna Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Witam, Dopiero raczkuję w tematyce: prośba o ocene: https://opilcenoznej.blogspot.com/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 + Przejrzysta strona - Grafiki wychodzące z boxów. Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseswiosna Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 + Przejrzysta strona- Grafiki wychodzące z boxów. wychodzące z boxów? a mógłbyś językiem dla laika doprecyzować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Chodzi mu o cmprofit reklamy. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Wystają poza wyznaczone pole:) Reklama, jak i jakiś filmik nie przyglądałem się dokładnie;) Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Taka mdła kolorystyka nie pasuje kompletnie do tematyki strony. Nie czuje się klimatu Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseswiosna Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Taka mdła kolorystyka nie pasuje kompletnie do tematyki strony. Nie czuje się klimatu no dobra, pokombinuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom55 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 a dla mnie trochę za mało grafiki, jakichś zdjęć.. w topie też mogłoby być coś więcej niż tylko tekst.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseswiosna Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 a dla mnie trochę za mało grafiki, jakichś zdjęć.. w topie też mogłoby być coś więcej niż tylko tekst.. racja. dzięki! biore się za tworzenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Były... viper134 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Odemnie - zrób divy w % bo potem wygląda to o tak: Szablon jak na tematykę kompletnie nie pasuje, masz przecież dziesiątki szablonów, tu masz 12 - https://www.cooltricksntips.com/2010/05/foo...-templates.html zobacz na mój - https://no-to-frugo.blogspot.com/ - dodasz trawę jako tło i masz w miarę ciekawy wygląd Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weblam Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 przecież to tak naprawdę kwestia szablonu i stosowania mniejszych fotek. Blog jest mdły i widać, że nie masz koncepcji jak powinien wyglądać. Zlecenia Ogłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseswiosna Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 zerknijcie proszę czy teraz troszkę lepiej ? strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.