Skocz do zawartości

[startup] katSystem.pl - nowy wymiar katalogowania

restful

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja właśnie wykonałem telefon... nawet mnie odebrano !

może krótka rozmowa telefoniczna Wam pomoże?

Ten telefon to chyba dobry pomysł. U mnie nadal zero reakcji na tickety od..12 sierpnia. Z 4 projektów zostały 3 i najwyraźniej system po dodaniu odpowiednio do 10, 7 i 8 katalogów PR4+ uznał, że dodał do wszystkich (aktualnie 16) i zamarł.

Ja bym poprosił w tej sytuacji o rozliczenie zwrotne niewykorzystanych punktów. I rozliczenie nieprawidłowych dodań z jednego z tych projektów. Szczegóły w ticketach. Chciałbym dokupić punkty, ale w promocji nie poza, jednak w tej sytuacji coraz trudniej podjąć mi decyzję.

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Czy we wrześniu pozostaną nadal promocyjne ceny czy tez nastąpi jakaś zmiana?

Wakacyjna promocja kończy siew dniu 31 sierpnia i nie przewidujemy na początku września żadnej promocji ani przedłożenia obecnej tak wiec dzisiejszy dzień i jutrzejszy są ostatnimi dniami wakacyjnej promocji.

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

@fibonacci napisz mi na pw przy jakiej cenie jest dla Ciebie opłacalny zakup punktów w katSystem.pl i ile chcesz zakupić w tej cenie punktów. Obecnie w cenniku są punkty w cenie od 11 - 30 groszy w zależności od kupowanej ilości.

Można też polować na rożne promocje, które będą się prawdopodobnie się pojawiały.

Obecnie przy współpracy z SeoSklep24.pl trwa promocja na dodanie wpisów do 150 katalogów z PR 3 i PR4 w cenie 19 groszy za wpis z utworzeniem opisu.

Zapraszam

katsystem.gif

Od początku sierpnia trwały prace nad zintegrowaniem katSystem.pl z zewnętrznymi grupami katalogów. Dotyczy to grup katalogów opartych na skryptach seokatalogu, sinooke i arfooo.

Nasze testy nowych modułów systemu zakończyły się sukcesem i w ciągu najbliższego tygodnia katsystem.pl zostanie zintegrowany z pierwszą grupa katalogów zewnętrznych z katalogami Grupy Kulfiego i będzie można z katSystem.pl też dodawać wpisy do 252 katalogów grupy Kulfiego. Pozwoli to z jednego miejsca dodać Twoją stronę do obecnie najmocniejszych katalogów stron w sieci Grupy Clever i Grupy Kulfiego

Nasze nowe moduły programowe pozwalają dodawać z jednego miejsca do praktycznie wszystkich funkcjonujących grup katalogów w Polsce.

Jeżeli jesteś właścicielem grupy katalogów (min. 25 szt) opartych na jednym z powyższych skryptów (seokatalogu, sinooke i arfooo) i chciałbyś dołączyć do katSystem.pl aby podłączyć się do nowego kanału sprzedaży dostępu do Twoich katalogów to skontaktuj się z nami.

Tworzymy elitarny system katalogowania, dołącz do najlepszych.

restful(at)aza.pl

katsystem.gif

Czy planujecie rozszerzenie systemu o precle?

My to już wdrażamy. Obecnie trwają testy techniczne. Coś więcej będzie wiadomo pod koniec miesiąca.

Po 3 dniach od dodania wpisów w jednym projekcie zaindeksowane w G 21 wpisów na 100, w drugim - 29/100. Wszystko sam dwukrotnie pingowałem i wrzuciłem na lindexed. Jest średnio stabilnie.

Możesz mi na pw przesłać adresy tych strony? Chciałbym osobiście sprawdzić to o czym piszesz.

katsystem.gif

Planujecie jakąś promocję w najbliższym czasie?

Nie planowaliśmy, ale jeżeli chcecie to już jest promocja

na zakup 1000 pkt w cenie 120 zł

Czyli koszt jednego wpisy do katalogu wyniesie 12 gr

Promocja trwa do jutra czyli 2012-09-20 (czwartek) do godz. 10.00

Proponuje dokupić punktów, bo do końca miesiąca dojdą nowe usługi a nowej promocji już nie będzie.

Kto będzie miał punkty na koncie to będzie korzystał z tych usług taniej.

katsystem.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności