Skocz do zawartości

[startup] katSystem.pl - nowy wymiar katalogowania

restful

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Już jutro w takich przypadkach pojawi się wyraźna informacja.

Czytam, że 'już jutro' od chyba 3-4 dni. ;)

Kukis powiem szczerze, że mnie irytujesz. Nie wiesz o co chodzi a się wypowiadasz jak wyrocznia.

ok

Aleksandra zakupiła punkty i przy zakupie podała adres mailowy xxx@yyy.pl i numer telefonu 654 654 654 a w danych w systemie podała adres mailowy yyy@zzz.pl oraz numer telefonu 456 456 456. Ja z payu.pl otrzymuje dane zawierające imię i nazwisko oraz podany adres email i nr telefonu. Po tych danych system identyfikuje użytkownika aby pobrać dane do wystawienia faktury. Jeżeli ktoś podaje różne dane to trudno wiedzieć która wpłata do którego konta została zrobiona.

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

Dwa tygodnie temu z mojego konta zniknęło 97 punktów. Byłbym spokojniejszy, gdybyś potwierdził, że wiesz o tym i kiedy mniej więcej te punkty wrócą na moje konto. Na początku system działał dużo lepiej. Można było podejrzeć kolejkę do zapisu, skasować wpisy i punkty automatycznie wracały. Teraz tą funkcjonalność zlikwidowałeś i pojawiły się problemy.

Co się dzieje z linkami uszkodzonymi? Codziennie zgłaszam nowe i nic z nimi nie robisz. Wydaje mi się, że jest coraz gorzej. Na początku wszystkie były OK, potem było 25% uszkodzonych, później 50%, a w dzisiejszych wpisach widzę 75% niedziałających!

Nie lepiej byłoby najpierw zlikwidować błędy, a potem rozbudowywać system? Ty robisz odwrotnie.

W dodawaniu do katalogów jest pole

Do ilu katalogów (maksymalnie) ma zostać dodana Twoja strona? Katalogi wybierane są losowo.

Dlaaczego nie ma opcji do wszystkich ? Skąd mam wiedzieć ile jest katalogów ?

Witam.

Z tego co wiem to masz taką informację na stronie głównej katsystemu ;) Nawet jest opisane ile katalogów z jakim PR...

Panel strasznie muli...

Możesz skonkretyzować co to znaczy według Ciebie "muli", bo nie obserwuje nic takiego u siebie. Może wyłącz programy do ściągania plików. Zazwyczaj one mocno ograniczają pasmo połączenia internetowego.

katsystem.gif

Jest trochę lepiej, wszystkie dzisiaj dodane linki działają, część zgłoszonych niedziałających też już działa. Chętnie skorzystałbym z nowej promocji, ale najpierw musiałbym dostać potwierdzenie, że wiesz o brakujących 97 punktach na moim koncie i kiedy mniej więcej wrócą na konto.

Jest trochę lepiej, wszystkie dzisiaj dodane linki działają, część zgłoszonych niedziałających też już działa. Chętnie skorzystałbym z nowej promocji, ale najpierw musiałbym dostać potwierdzenie, że wiesz o brakujących 97 punktach na moim koncie i kiedy mniej więcej wrócą na konto.

Czytałem Twoją informację jakoby zniknęło Ci 97 punktów. Ponieważ według mnie jest to mało prawdopodobne, mam to zapisane aby szczegółowo to zbadać i podać Ci co się stało z punktami. Jednak prosiłbym o trochę cierpliwości w tym temacie (5-6 dni). Prześlij mi ticketa przez katSystem które ze zgłoszonych linków jeszcze nie działają. Wydaje mi się, że wszystkie problemy z tym związane dziś zostały rozwiązane, aczkolwiek mogłem coś pominąć i Twój ticket pomoże mi definitywnie zamknąć ten temat, jeżeli jeszcze istnieje.

katsystem.gif

Świetnie ale po zalogowaniu i zapamiętaniu hasło nie pokazuje mi się juz strona główna, takie info powinno byc również przy dodawaniu strony.

Powinna byc również możliwość zaznaczenia opcji aby dodawał w przysżłości do nowo powstałych katalogów.

Na początku tak było z automatu ustawione, ze np. kupiłeś 500 pkt a katalogów było 488 to ostawiłeś ze ma dodać do 500 katalogów i system dodał Ci do 488 a później jak przybyły nowe katalogi to dodawał automatycznie. Odeszliśmy od tego jak ludziom zaczęły "znikać" punkty z konta a nie potrafili dokonać prostego sprawdzenia matematycznego. Teraz będzie tak ze jeżeli jest dostępnych katalogów 602 to maksymalna ilość jaka będziesz mógł wpisać do dodania będzie 602. Uprości mi to sprawę z rozliczeniem punktów i uwolni od sprawdzania i analizowania co się stało z 4 pkt. Kowalskiego. katSystem nie będzie rozbudowywany w nieskończoność i już niedługo dojdziemy do zaplanowanej liczby katalogów w systemie. praktycznie to już wszystkie katalogi są, tylko należy je podpiąć do systemu.

Natomiast jeżeli chodzi o pierwszą sprawę to jeżeli dobrze zrozumiałem to komputer zapamiętał wszystko i po wpisaniu adresu strony wchodzisz od razu do panelu klienta. Jeżeli to jest to, to wychodząc z systemu należy kliknąć "wyloguj" w prawym górnym rogu ekranu i problem będzie rozwiązany. :)

katsystem.gif

Przecież wszystko widać jak na dłoni:

Zablokowane punkty: 213

Strony w kolejce: 116

czyli brakuje: 97

Na ticketa już pisałem 2 tygodnie temu i odpisałeś, że wszystko jest ok, poza tym na forum odpisujesz dużo szybciej niż na ticketa, a promocja jest tylko do jutra:)

Czyli do znudzenia to samo pytanie: dlaczego ilość zablokowanych punktów nie jest równa ilości stron w kolejce? Spróbuj tak wytłumaczyć, abym zrozumiał.

Jeszcze raz przypomnę jak to się stało. Ponad 2 tygodnie temu zleciłem dodanie do 120 katalogów. W kolejce pojawiło się błędnie 290 wpisów zamiast 120. Zacząłem sam kasować i za skasowane wpisy z kolejki punkty wracały na konto. Problem pojawił się kiedy zlikwidowałeś możliwość edycji kolejki. Ponieważ dalej się upominałem, że jest ich za dużo, część wpisów z kolejki skasowałeś ręcznie, ale zapomniałeś punktów za te wpisy odjąć z zablokowanych i przenieść do dostępnych. Nie rozumiem, jak taka prosta sprawa ciągnie się już 2 tygodnie, to przecież można załatwić od ręki. Jeśli uważasz, że się mylę w obliczeniach, podaj mi swoje wyliczenia.

edit:

Próbowałem liczyć zupełnie innym sposobem, ale wynik jest taki sam:

Na początku było 515 punktów.

Dodanych stron jest 159.

W kolejce oczekuje 116.

Czyli stan konta powinien wynosić: 515-159-116=240, a jest 143, czyli dalej brakuje 97.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności