Chmarus Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam! Jak wkońcu jest z skupem czeków w Szczecinie ? Słyszałem że zmieniły się zasady w BPH i trzeba płacić około 70 PLNÓW :/ Wiec moje pytanie : Gdzie najlepiej w Szczecinie sprzedac czek aby jak najkrócej czekać i jak najmniej zapłacić Pozdrawiam www.mmorpg.org.pl - portal o grach MMORPG, MMO, MMORTS. Wszystko dla gracza: forum, poradniki, newsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Ciężko spojrzeć 20 cm wyżej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarus Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 @up nie ciężko lecz tam nie ma jednoznacznej odpowiedzi na moje pytanie , więc jak masz nic nie wnosić do tematu to lepiej nie pisz nic, ok ? www.mmorpg.org.pl - portal o grach MMORPG, MMO, MMORTS. Wszystko dla gracza: forum, poradniki, newsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=10742 (Poznań, bierzemy czek i idziemy z pytaniem prawda łatwo i przyjemnie). Własnie widzę twoje wniesienie do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 70zł od kiedy? Sprzedawałem czeki w cztwartek i zapłaciłem tyle co zawsze. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarus Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=10742(Poznań, bierzemy czek i idziemy z pytaniem prawda łatwo i przyjemnie). My sie widze dalej nie rozumiemy, ale trudno. 70zł od kiedy? Sprzedawałem czeki w cztwartek i zapłaciłem tyle co zawsze. ok dzieki, w głównym temacie ktoś pisał że po nowym roku zmienił się cennik w BPH i to wprowadziło mnie w błąd. www.mmorpg.org.pl - portal o grach MMORPG, MMO, MMORTS. Wszystko dla gracza: forum, poradniki, newsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 ja tam oddaje do pekao sa na grodzkiej 9. jak siedzi taka blondi to ci skupi, jak ktos inny to do inkasa. generalnie czekam ok 21 dni, 20 zika za czek lub w przeliczeniu potracenie z konta walutowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.