mf Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Wejdźcie sobie tylko poprzez IE. Pod kategoriami jest reklama AdSense, pod FF widać ją ok a pod IE 6.0.2800 niewidać napisów Reklamy google i dodatkowo pozmieniała kolorki. Tak samo w innych kategoriach tego "katalogu". Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 nie widze roznic moje IE to 6.0.2900 Firefox 1.5.0.1 https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Opera też mi tak pokazuje. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Kolejne oszustwo Adsense (Każdy chciałby być Premium) a tak to tylko w erze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Jakie znowu oszustwo? Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jakie znowu oszustwo? mialem to ale wtedy gdy skopiowałem niepełny kod Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Już się naprawiło, powodem był niezamknięty znacznik DIV <div Ale ciekawe, bo FF dobrze pokazywał a opera i IE nie. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Dokładnie, taakie reklamy są generowane przy błędnych kodach reklam, parę dni zminiałem kod i też mi się coś takiego zrobiło Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.