dawidmt Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wprowadziłem trochę zmian (mam nadzieję, że na lepsze) w wyglądzie mojej strony i chciałbym prosić o krytyczną ocenę Czy strona nie wygląda przypadkiem mało poważnie? Czy macie jakieś sugestie zmian? (adres w podpisie) Zdrowe odżywianie - jem zdrowo, żyję zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBzky Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Zdjęcie w tle mogłoby być ciut większe. Trochę brakuje na monitorze fullHD po zmaksymalizowaniu strony, ale to pikuś. Trochę strona prezentuje się oldschoolowo. Z clipartów w topie bym zrezygnował. Lepiej wyglądało by jakieś pojedyncze logo obok napisu. 'Żyje zdrowo' przerzuciłbym pod 'Jem zdrowo'. Ogólnie zmieniłbym chyba całą grafę, ale przynajmniej jest przejrzyście, no i treściowo całkiem nieźle. strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp. Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidmt Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Spróbowałem z tym logo, ale nie wiem czy jest lepiej, jakoś pusto się robi: screen Prosiłbym jeszcze o jakieś opinie na temat tego logo. Co można by zmienić po wywaleniu clipartów? Tło poprawię na większe, już wcześniej myślałem o tym. Zdrowe odżywianie - jem zdrowo, żyję zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszW Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Chyba jednak zainwestowałbym w nową grafikę, nie wyjdzie to aż tak drogo. Niestety to co masz teraz nie podoba mi się. Patrząc na ilość fanów na FB jeżeli nie są to fajni kupieni to strona musi być ciekawa, w takim razie warto zainwestować w ciekawą grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidmt Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Fani nie są kupieni. Zastanowię się nad tą grafiką. Myślałem, że nie jest zła no ale liczy się opinia większości Zdrowe odżywianie - jem zdrowo, żyję zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gszesiek Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Strona wygląda bardzo dobrze: przejrzyście, przyjemnie, kolorowo (ale nie przesadnie). Na tyle poważnie, że szukając informacji nie wyłączyłbym jej. Jedyna uwaga z mojej strony to wyszukiwarka - szukałbym jej po prawej na górze. odszkodowania Wrocław | kostka granitowa | Kyocera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.