Bartekk91 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Prowadzę stronę z przepisami kulinarnymi dla studentów. Jednak strona wydaje mi się za mało atrakcyjna. Przeczytasz przepis i wychodzisz ze strony. Co według Was można dodać na tą stronę, żeby młodzi ludzie chętniej na nią wracali i częściej zaglądali? Pewnie trzeba by dodać więcej możliwości interakcji. Tylko w jaki sposób? Jakiś mini chat? Powiadomienia? Coś w stylu postów jak na facebooku? Co byście poprawili/zmienili/dodali? Jak grafika? Jak układ? Co w ogóle sądzicie o pomyśle na stronę? Zapraszam: www.obiadstudenta.pl Tanie i proste przepisy dla studentów BartekKonopka.pl - Webdesigner and webdeveloper blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 cześć, po co wchodzić jeszcze raz na stronę gdzie jest więcej reklam niż treści? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBzky Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Brakuje hoverów dla większości linków. Obrazki są brzydko poskalowane. W pojedynczym przepisie zdjęcie mogłoby być większe. Pomysł nie najgorszy, głodnych studentów ci u nas dostatek;] strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp. Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Grafika ciekawa, ale wyrzuciłbym te reklamy z CPM Profit i tak dużo na tym nie zarobisz a psują jakość strony. Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk91 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Uzbieram tylko 30 zł z CPMprofit i usunę je. Brakuje mi kilku zł to szkoda mi zrezygnować już Właśnie teraz piszę jakieś proste forum na stronę. Planuję jeszcze zmienić trochę wygląd pojedynczego przepisu, dać m.in. większe zdjęcie. No i ogólnie pododawać więcej zdjęć, bo nie wszystkie przepisy je mają. Tanie i proste przepisy dla studentów BartekKonopka.pl - Webdesigner and webdeveloper blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Może te puste talerze odstraszają studentów https://obiadstudenta.pl/przepisy.php?sort=date&page=1 Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Takie same grafiki dla kilku dań, czcionka (prawie) w kolorze tła, brak title dla linków w kategoriach, ta "Dobra opcja" powinna być poniżej menu itp. babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotoprimo Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 nie podoba mi sie hasło reklamowe: bo student nie musi być głodny => wskazuje na znaczną populację głodnych studentów..., postawiłbym w hasle na skojarzenia: zdrowe/ekonomiczne/szybkie przygotowanie, oczywiście z nutką humoru https://www.fotoprimo.pl https://www.nalewajk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Daj padding w formularzu odpowiedzialnym za logowanie. Tak samo w wyszukiwarce itp. Mieszkałem kiedyś w akademiku i mieliśmy jedno danie przetrwania. Brało się stary chleb, moczyło w mleku, potem w jajku i smażyło Syte i tanie. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk91 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Dodałem trochę więcej zdjęć. I wygląd pojedynczego przepisu się zmienił. Na górze większe zdjęcie, a na dole "więcej przepisów z kategorii". Pustych talerzy już jest mniej, dodałem tagi title. Tanie i proste przepisy dla studentów BartekKonopka.pl - Webdesigner and webdeveloper blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Strona się sypie przy rozdziałce 1920x1024 Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk91 Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Strona się sypie przy rozdziałce 1920x1024 Niestety nie mam jak tego sprawdzić i poprawić . Max rozdzielczość na jakiej sprawdzałem to 1650x1050 i było jeszcze ok. Wprowadziłem kilka zmian na stronie: - moduł szybkiej rejestracji oraz logowania przez facebooka - takie jakby mini forum, możliwość komentowania i dodawania newsów na stronie głównej - coś podobnego jak na facebooku (dostępne dla zalogowanych) - większe zdjęcia w przepisach, mniej pustych talerzy, dodałem trochę tych zdjęć - poprawiłem pojedynczy przepis, aby był czytelniejszy - w każdym przepisie dałem na dole jeszcze 3 proponowane przepisy z tej samej kategorii, żeby było także trochę linków wewnętrznych Tanie przepisy dla studentów - www.obiadstudenta.pl Tanie i proste przepisy dla studentów BartekKonopka.pl - Webdesigner and webdeveloper blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk91 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam ponownie, po krótkiej przerwie. Strona została całkowicie przebudowana. Jak wg Was teraz się prezentuje? Jest czytelna i przejrzysta? www.obiadstudenta.pl Tanie i proste przepisy dla studentów BartekKonopka.pl - Webdesigner and webdeveloper blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Jest ogólnie całkiem czytelnie. Ale: - po kliknięciu "Zaloguj się" znika button zalogowania, a okienka nie da się zamknąć, chyba, że się odświeży stronę, - tło stopki jest brzydkie, a "partnerzy" i buttony pod nimi się sypią, - najlepsze przepisy - wyśrodkowanie jakoś mi nie leży, ale to może tylko moja opinia, - losowy obrazek w galerii ładuje się mnóstwo czasu na podstronach - jakoś sposób przygotowania jest niewidoczny, a to chyba najważniejsza część przepisu - dla lepszego linkowania wew. zrób klikalne tagi na stronie przepisu - oceniając przepis "Dobre!" nie ma żadnej blokady na ip - można ocenić i sto razy i tak system zaakceptuje; + dodaj cursor:pointer;, bo wygląda tak, jakby się kliknąć nie dało - stronicowanie w ajaxie jest fajne, ale po najechaniu na przycisk ten "znika", może niech zmienia kolor, ale nie znika zupełnie + Co masz w lodówce? + fajne logo + fajnie dobrane kolory Przydałoby się więcej zdjęć do każdego przepisu. Przynajmniej moja dziewczyna najpierw patrzy przede wszystkim na zdjęcia Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Strona wykrzacza się w FF... Chrome i Opera poprawnie... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.