Bart. Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Tia, za to kilka fraz to już pewnik Opowiedziałem tylko o swoich spostrzeżeniach, nie mówię, że ma to cokolwiek wspólnego z penguinem. Ja dziś sprawdziłem pozycje przez stronę WWW i okazało się, że frazy poszły w górę. Zobaczymy, co krzyknie monitoring, ale na wyniki będę musiał poczekać do drugiej/trzeciej w nocy. Chyba wszystkie monitoringi tak działają. Nie wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No cóż - teraz każdy spadek będzie się tytułowało jako pingwin tak? Najlepsze przepisy kulinarne na smaczne dania obiadowe. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 cd. przekierowanie 301 jak to jest ze 1 strona, na której na probe zrobiłem 301 wrocila na swoje pozycje, a kilka kolejnych, na ktorych postanowilem to samo zrobic już nie wyskoczylo, i minelo juz od momentu wprowadzenia 301 jakies 3 tygodnie. ktos ma jakies spostrzezenia w temacie 301 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Według mnie nie zapuścili pingwina tym razem... Nic nie spadło a na dodatek strony uwalone przez pingwina równo 2 miesiące temu dzisiaj mocno do góry... Czyżby kara nakładana przez pingwina trwała 2 miesiące? cd. przekierowanie 301jak to jest ze 1 strona, na której na probe zrobiłem 301 wrocila na swoje pozycje, a kilka kolejnych, na ktorych postanowilem to samo zrobic już nie wyskoczylo, i minelo juz od momentu wprowadzenia 301 jakies 3 tygodnie. ktos ma jakies spostrzezenia w temacie 301 ? A z 301 to mam tak samo... Pierwsza wróciła od razu... a następne ani drgną... Nie zauważyłem... post nr 2000 CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 A z 301 to mam tak samo... Pierwsza wróciła od razu... a następne ani drgną... a kiedy robiles pierwsze 301 ? a moze raczej kiedy Ci wrocila ta strona, mozesz podac date? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 a kiedy robiles pierwsze 301 ? a moze raczej kiedy Ci wrocila ta strona, mozesz podac date? Około 25 dni temu... i w 48 godzin wróciła na swoje pozycję... Więc poszło jeszcze kilka 301 i nic... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 to ja tez, dokladnie 2 czerwca mi wrocila stronka, czyli musial byc wtedy jaki update, hmmm albo po 2 czerwca zrobili jakas modyfikacje ze juz 301 nie dziala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 301 działa ale nie na wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 tzn? co masz na mysli ze 'nie na wszystko' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 No ja np. czekam już ponad tydzień aż mi załapie 301... Chyba waląc 40k z e-weblinka w domene która ma przekierowywać na domenkę, która ucierpiała po pingwinie powinno już dawno poskutkować co nie? Niestety ciągle w top10 jest nowa domena, 301 nie chce załapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjoner.pro Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mam podobnie, dwe 301 i żadna nie przeniosła mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Te 301'dynki to z doświadczonych karą domen, czy dla zmylenia przeciwnika? - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 301 działa ale nie na wszystko. Podziel się co masz na myśli? Na co działa, a na co nie... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Podziel się co masz na myśli? Na co działa, a na co nie... Chyba nikt Ci nie powie wprost, bo tu każdy: Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bisiu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Czyli jednak koniec 301? Mam dwie domeny pod 301(jako dopalenie)- mam je już sobie darować pod 301? renderstudio.pl renderstudio.ch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.