iman7 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie wiem czy oglądaliście dzisiaj mecz, ale po raz kolejny antyfutbol okazuje się skuteczniejszy. Barca poprzez 3 akcje ( 2 akcje Chelsea i jedną akcję Realu) straciła cały sezon ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Barca była lepsza, ale przegrała na własne życzenie - w 46 minucie nie traci się bramki, karne się strzela. Chelsea była skuteczniejsza i wygrała. A że Chelsea się broniła? Grając w 10 z najlepszą drużyną świata inaczej się nie da. Co do Gran Derbi - Real był w tym meczu lepszy, podobnie jak w całym sezonie. Bądźmy obiektywni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja jestem zadowolony z wyników, w końcu "dziadostwo" zostało w tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 I bardzo dobrze! Futbol aktorzyn i karłów ukrócony przy samej du**e. Nie, nie kibicuje Realowi, Chelsea ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 I bardzo dobrze, że te cioty odpadły. Jeśli mam ochotę na przedstawienie to idę do teatru. Ja tam kibicuję Newcastle które może awansuje do LM Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Możecie mi wytłumaczyć czemu tak się nie lubi Barcy? Najlepszej drużyny od 20 lat (dalej nie sięgam pamięcią)? Też nie jestem fanem Barcy. Ale przyznaje, że takiej piłki nikt bardzo dawno (albo nigdy) nie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @moody Chelsea była skuteczniejsza, ale już od pierwszej minuty grając w 11 się broniła całym zespołem. Takiej piłki chyba nikt nie chce ogladać, niewazne z kim się gra, gra się do przodu. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie sztuką jest udawać na boisku, wydawać miliony na transfery i wypłaty. Prawdziwy (dobry) futbol jest w Anglii. Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 i gitara Powiedzmy sobie szczerze i real i chelsea grali lepiej niż barcelona... nie liczy się tylko posiadanie piłki Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Możecie mi wytłumaczyć czemu tak się nie lubi Barcy? Zasada bij mistrza, albo psa ogrodnika. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Iman Gra się tak żeby wygrać Mieli dobry wynik z pierwszego meczu, więc go bronili - wiele zespołów tak gra. Otwarta piłka z Barcą to samobójstwo, co pokazał United w dwóch finałach ligi mistrzów (wyjątkiem jest Real). krzysiuus Chyba dzisiaj oglądałeś inny mecz albo wypiłeś za dużo piwa. Barca była lepsza pod każdym względem - oprócz najważniejszego, skuteczności. KonradBudzyk Zniszczyłeś mnie. Akurat Barca ma praktycznie samych wychowanków. A na wypłaty i transfery w Anglii wydaje się dużo, dużo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamii Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie sztuką jest udawać na boisku, wydawać miliony na transfery i wypłaty. Prawdziwy (dobry) futbol jest w Anglii. Abramowicz to niby z łapanki wziął Torres'a Kursy ADR Kosmetyki Włoskie - Perfumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Prawdziwy (dobry) futbol jest w Anglii. Otóż to. Jestem wielkim fanem ligi angielskiej - LFC Btw. Szkoda, że nie puściłem dziś kuponu za więcej, bo postawiłem na remis w tym meczu (no i jutrzejszy awans Realu), to może wpadło by kilka groszy ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @KonradBudzyk Valdés, Puyol, Piqué, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi, Cuenca: 9 wychowanków W Anglii wydają na transfery 2 razy więcej, jesli chodzi o aktorstwo to naiwnie dałeś się zmanipulować po 2 meczach Gran Derbi, podczas gdy w prawie każdym meczu piłkarze udają. @moody rozumiem Cię, jednak ja wolę oglądać futbol w wykonaniu Barcy. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Sztuką jest grać a nie skupywać co lepsze z rynku i kreować "najlepszą drużynę". Zresztą mam po dziurki w uszach tylko Katalończyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.