Aga191 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dzięki za kody: wyrozniony1, wyrozniony2 i zwykly1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Katalog Dalat Wpis zwykły SMS zwykly1 zwykly2 zwykly3 zwykly4 zwykly5 Wpis wyróżniony wyrozniony1 wyrozniony2 wyrozniony3 Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adomaitis Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Brak linka zwrotnego na stronie: ! Strona nie została dodana. qpa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Mój błąd. Już poprawione. zwykly1 zwykly2 i wszystkie wyroznione wciaz aktywne. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik116 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Serio wymagasz link zwrotny czy to jakiś mały żarcik? Dodałem stronę z unikatem ,ale linka zwrotnego nie umieściłem. Kodzik wyróżoniony1 wykorzystałem Czekam na info Rozkminiacze.pl - rozkminaj na każdy temat Darmowe ogłoszenia Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Nie wymagam, zapomniałem usunąć tej opcji w panelu admina. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wyróżniony 2 pobrany Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchol Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 wyrozniony3 wykorzysany - dzieki:) Części do aut amerykańskich https://royalparts.pl , w naszej sklepie znajdziecie części Edelbrock, Royal Purple, Fram, Holley, MSD Performance. Serwis samochodów amerykańskich https://mpgserwis.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Katalog Zakatalogujemy Wpis wyróżniony: wyrozniony1 wyrozniony2 wyrozniony3 Wpis zwykły SMS: zwykly1 zwykly2 zwykly3 zwykly4 zwykly5 Jeśli podlinkujecie wpisy, to ja na pewno się nie obrażę Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olszyna-Wroclaw Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 zwykly4 - mój - dziękuję przy okazji pytanie: o ile pamiętam była inf. , że do katalogów można dodawać podstrony. faktycznie gdy wpisuję adres podstrony przenosi mnie do formularza dodawania ale... w regulaminie (przynajmniej w kilku katalogach) jest zakaz dodawania podstron. więc? można czy nie można? Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer. Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Można. Dzięki za informację, muszę to poprawić. Regulamin dawno temu tworzyłem, gdy były jeszcze darmowe, wtedy podstron nie przyjmowałem. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mork Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 zwykly2 - wykorzystany. Dziekuję tapety ścienne tapety ekskluzywne tapety Warszawa tapety Arte prestiżowe kolekcje tapet ściennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Pięć kodów do katalogu LINKOZ Wpis zwykły SMS zachecam dokupna mojego multikodu tylko5zl Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Kody nieaktualne. Czemu prawie nigdy nikt nie daje znac, że wykorzystał? Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Kody do katalogu Zbyszek: zbyszek5 zbyszek4 zbyszek3 zbyszek2 zbyszek1 Proszę o unikalne zgłoszenia no i o późniejsze podlinkowanie ;P Jednocześnie zapraszam na nowe aukcje, gdzie zakupić można między innymi w cenie 2zł multikod do 12 katalogów na skrypcie SiNooke. Jest też opcja z katalogowaniem. Aukcje allegro Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.