maniekoo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W tej cenie to w sumie może się jutro skuszę. Ile mniej więcej one mają na tę chwilę backlinków ? DamianL, Ale w takim przypadku masz przynajmniej gwarancję, że śmieciowe opisy nie będą trafiały, bo jak by było otwarte to więcej roboty miałby moderator. W takim przypadku sytuacja wygląda trochę inaczej - niby więcej roboty bo po stronie właściciela są opisy, ale z drugiej strony to nie ma już straty masy czasu przy sprawdzaniu unikalności poszczególnych opisów nadsyłanych przez potencjalnych użytkowników. Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 No tak ma to swoje plusy, ale ma też minusy. Decyzję właściciela zaakceptować trzeba bo to on ustala warunki. @ 20zł to dla mnie nie za dużo, zamierzam wykupić katalogowanie dla dwóch stron już pisałem na maila, żeby stestować. SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Po ukazaniu się ogłoszenia wczoraj zleciłem wpisy napiszę co i jak dostane raport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekoo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja właśnie też zleciłem dodanie wpisu, zobaczymy jak będzie przebiegała realizacji usługi. Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankowski89 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 W weekendy nie pracuję przy komputerze, dla tego na wszystkie maile odpisałem dopiero dziś... Wszystkie wpisy które zostały opłacone będą dodane dziś na 99% Zapraszam do dalszej współpracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koldraton Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ja zleciłem wpisy i w ciągu 24 godzin dostałem raport więc pod względem szybkości to mega express .... zobaczymy jak podziała to na pozycje w google Portal przetargowy e-Impala.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankowski89 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wszystkie zamówione dzis projekty zostały dodane do crona, w niedługim czasie będą dodane do katalogów. A raporty wysłane jeszcze dziś! Zapraszam do dalszych wpisow w katalogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Realizacja bardzo szybka, praktycznie po 24 godzinach. Raport mam już na mailu, zobaczymy jeszcze czy będą nabierały mocy SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymczysz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Raport otrzymałem szybka realizacja wpisów. Y@m@to https://www.pro-wideo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekoo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 U mnie także było profesjonalne podejście do sprawy i w przeciągu doby otrzymałem raport. Zaraz podpinguję wpisy i mam nadzieję, że katalogi będą nabierały co raz więcej mocy. Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noodly Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 U mnie fajny kopniak na kilka fraz regionalnych ! !!! moneybox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a katalogowałeś do jakiś grup jeszcze? po ilu dniach? skąd pewność że to z tej grupy? SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eljelj Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 zamówienie na dodawanie 4 stronek zostało zrealizowane błyskawicznie Polecam tę ofertę Katalog firm , który pomoże Tobie kupić i sprzedać co tylko chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankowski89 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Cieszę się bardzo że wszyscy są zadowoleni z mojej usługi! Bardzo dziekuję za pozytywne opinie Mam nadzieję że wszystkie strony które zostały dodane polecą na sam szczyt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankowski89 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wszystkie zamówione dziś wpisy zostały dodane;) Raporty postaram się wysłać jak najszbyciej Zapraszam do dalszych wpisów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.