cezar24.pl Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Mam trochę nietypowy problem. Od rana siedzę i nic nie zdziałałem. Mianowicie nie mogę ustawić drukarki domyślnej - korzystam w VISTY kilka razy odinstalowalem wszystko, zainstalowałem z powrotem i nic:/ Niestety niektóre programy potrzebują drukarki domyślnej, inaczej nie działają (program do fakturowania). przeszukałem G i znalazłem kilka osób które miały ten sam problem. Niestety nikt nie udzielił nigdy odpowiedzi. Mam nadzieję, że tutaj znajdę pomoc. Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta. W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zainstaluj sobie to Faktury Express 6,94 i problem zniknie program za free chyba ze wystawiasz 300 faktur tygodniowo Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 cezar24.pl, wejdź do panelu sterowania => urządzenia i drukarki (ew coś w ten deseń) i tam po kliknięciu ppm na ikonke drukarki powinieneś móc ustawić ją jako domyślną. Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar24.pl Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 cezar24.pl, wejdź do panelu sterowania => urządzenia i drukarki (ew coś w ten deseń) i tam po kliknięciu ppm na ikonke drukarki powinieneś móc ustawić ją jako domyślną. Gdyby to było takie proste to bym tutaj nie pisał Niestety po wejście do panelu sterowania -> drukarki -> ppm -> ustaw jako domyślną nic się nie dzieje @ jeśli chodzi o inny program to też odpada bo nie chce mi się jakoś ponownie dodawać kilkuset firm do bazy ;p Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta. W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 bazę można importować Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar24.pl Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 bazę można importować Nie każdą bazę mozna importować. W programie który mam akurat (jak na złość) się nie da. Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta. W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jaka firma drukarki ? Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zainstaluj dla picu jakąś inną drukarkę albo spróbuj zainstalować tę samą jeszcze raz jako kopię. Kiedy będziesz miał w panelu już więcej niż jedną drukarkę do wyboru, prawdopodobnie uda Ci się ustawić jedną z nich jako domyślną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 https://www.searchengines.pl/ wejdź tu napisz do picasso rozwiązesz problem w 20 minut tylko jeden warunek nie dziękuj Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar24.pl Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jaka firma drukarki ? Drukarka HP @Darq Problem w tym, żę są 2 drukarki i żanej nie da się ustawić jako domyślenj. Przy kopiach tej samej jest dokładnie tak samo. Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta. W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 No to ja już nie mam pomysłu. Też mam Vistę i kilka drukarek i bez problemu przełączam się między nimi wybierając jako domyślne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Użyj tego narzędzia i na końcu restart. Później napisz czy pomogło. Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar24.pl Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Użyj tego narzędzia i na końcu restart. Później napisz czy pomogło. Dzięki za program. W prawdzie nie potrafił zmienić aktualnej drukarki na domyślną. Ale wskazał, ze w chwili taką drukarką jest kopia nr 2 (nie było jej w spisie) owej drukarki. Po zmianie nazwy pliku w folderze drukarki (dopisku "Copia 2") wszystko gra ;D Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta. W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Cieszę się że mogłem pomóc Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.