sargon162 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jakie są płatne skrypty katalogów? Zam takie: php Link Directory CNCat INDEXU SEOKATALOG OmniPress Chce się skupić na dodawaniu tylko do płatnych skryptów, rytuje mnie ciągłe "padane" lub banowanie katalogów na darmowych skryptach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A od kiedy OmniPress jest płatny? Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Skrypt nie ma znaczenia. Są nawet qlweby kilkuletnie i mają się dobrze. Z tych co podałeś najlepszy wydaje się być Indexu, ale mówię sam skrypt to nie wszystko. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koobe Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Płatne też padają i dostają bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sargon162 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dobra może się pomyliłem z tym OmniPressem (tam chyba się płaci za usunięcie autorskiego linka). @Koobe Wiem że padają, i dostają bany ale pewnie o wiele rzadziej niż darmówki. Wiec jak selekcjonować katalogi, aby link tam umieszczony nie zniknął (jak to się często dzieje) w przeciągu pół roku, lub roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekoo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dodaj jeszcze SiNooke i WordPress z nakładką WP-Kat. Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin421 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jeśli zależy Ci na tym żeby link długo wisiał, możesz dodawac do patnych grup katalogów. Myślę, że właściciele będą zadbają o to aby taki katalog zaistniał na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sargon162 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 @marcin421 Też tak robie, z tym że nie mam SeoCata i do seoków z multkikodem dodaję półautomatycznie. Mam publikera w najnowszej wersji, ale on tylko raczej darmowe seoki obsłuży (zresztą nie sprawdzałem nawet jak z tymi darmowymi jest w tym programie) Po prostu szukam mozliwości jak z automatu (lub po prostu - jak najprościej i jak najszybciej) dodawać linki do miejsc gdzie długo one przetrwają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafri Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Po prostu szukam mozliwości jak z automatu (lub po prostu - jak najprościej i jak najszybciej) dodawać linki do miejsc gdzie długo one przetrwają Wiem, że całkiem niedługo "odpalona" zostanie grupa katalogów, do której nie tylko będzie można kupić multikod, ale również zlecić dodanie zsynonimizowanych tekstów bez bawienia się w automaty, lub "klepania" ręcznie - takie autorskie rozwiązanie (proste i szybkie) Odkryj https://walletinsider.eu – Twoje sprawdzone źródło niezależnych analiz finansowych, praktycznych porad i trendów inwestycyjnych. Przejmij pełną kontrolę nad swoimi finansami już dziś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tak jak już było mówione skrypt to nie wszystko, płatne grupy to najlepsze wyjście np neonex to katalogi ktore stoją już kilka lat i kilka kolejnych pewnie postoja. Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sargon162 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 @dlaseo.eu załuż i zabezpiecz tego WP na domenie dlaseo.eu, bo już sam miałem ustawić konfiguracje pod swoje dane, napisać na głównej jakiś śmieszny tekst, i tym samym zrobić ci kawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.