Jump to content
Sign in to follow this  
artpi

Prolink.pl Widget Wordpress

Recommended Posts

Witam.

Napisałem wtyczkę do WP która jak w tytule dodaje odpowiedni widget.

Jako że nie mam dużej ilości stron zaakceptowanych w prolinku, proszę o pomoc w testowaniu.

Mam nadzieję że wam też się przyda.

Będę wdzięczny za informację o bugach i problemach.

Więcej szczegółów tu:

http://www.piszek.com/2012/04/wtyczka-prolink-wp/

Pozdrawiam

Artpi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fajny pomysł :D Jeśli będzie adres/dzień/miesiąc/strona to też zadziała czy już nie koniecznie ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fajny pomysł ;) Jeśli będzie adres/dzień/miesiąc/strona to też zadziała czy już nie koniecznie ?

Oczywiście że zadziała! :)

Chodzi generalnie o to, że musisz mieć skonfigurowany htaccess, inaczej mówiac - "ładne odnośniki". Jaki to będzie format to już wszystko jedno. Plugin musi udawać że w katalogu głównym istnieją pliki prolink.php i prolink_config.php a może to robić tylko jeśli htaccess przekierowuje żądania na index.php

A to z kolei jest robione dla jakichkolwiek ustawień "ładnych linków"

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie nie da się włączyć wtyczki. Wywala, że nie mogła być włączona z powodu krytycznego błędu:

Fatal error: Cannot redeclare setanswer() (previously declared in /home/xxx/domains/xxxx.pl/public_html/prolink.php:9) in /home/xxx/domains/xxxx.pl/public_html/wp-content/plugins/netivo_prolink_widget/netivo_prolink_widget.php on line 22

Miał ktoś podobne objawy? A może ktoś podpowie jak zainstalować prolinka w WP tak aby Linki z Prolinka były jako Widget? Każda moja próba kończy się tym, że "Wystąpiły błędy w osadzaniu linka testowego. Sprawdź poprawność osadzenia kodu na swojej stronie..."

Edited by godfather2008

Share this post


Link to post
Share on other sites

Działa komuś poprawnie ta wtyczka? Testowałem ze znajomymi na rożnych serwerach i serwisach - wszędzie jest to samo, po instalacji jest akceptacja super, ale po jakimś czasie wywala na czerwono błąd i "sprawdź instalacje" po ponownym sprawdzeniu znowu kilka godzin jest dobrze po czym wyskakuje z powrotem i tak w koło Macieju ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy