drynda Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zapraszam do dodawania wpisów do katalogu małych firm opartym na wtyczce do wordpressa wp-kat. Katalog dopiero powstaje, jest zaindeksowany i indeksuje nowe wpisy. W chwili obecnej ma małą wartość SEO ale pracuje nad tym. Chcę abyście dodali kilkanaście wpisów w celu przetestowania działania. Chcę zmienić wygląd itp. Wpisy nie znikną jak i sam katalog. Kody na wpisy premium katalog małych firm PIO1 PIO2 PIO3 PIO4 PIO5 PIO6 PIO7 PIO8 PIO9 PIO10 PIO11 PIO12 PIO13 PIO14 PIO15 W razie problemów pisać, dodanie podkategorii - pisać Sklep wspinaczkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar24.pl Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zapraszam do dodawania wpisów do katalogu małych firm opartym na wtyczce do wordpressa wp-kat.Katalog dopiero powstaje, jest zaindeksowany i indeksuje nowe wpisy. W chwili obecnej ma małą wartość SEO ale pracuje nad tym. Chcę abyście dodali kilkanaście wpisów w celu przetestowania działania. Chcę zmienić wygląd itp. Wpisy nie znikną jak i sam katalog. Kody na wpisy premium katalog małych firm PIO1 PIO2 PIO3 PIO4 PIO5 PIO6 PIO7 PIO8 PIO9 PIO10 PIO11 PIO12 PIO13 PIO14 PIO15 W razie problemów pisać, dodanie podkategorii - pisać Już wykorzystane? Czy źle wporwadzone? Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta. W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Wybrać rodzaj wpisu SEO Już sprawdzam Sklep wspinaczkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar24.pl Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Wybrać rodzaj wpisu SEOJuż sprawdzam Też nie wchodzi... słaby początek;p Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta. W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Już powinny działać Cezar opisy od 100 znaków, i bardziej takie z sensem by mogły być Sklep wspinaczkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuxior Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Już powinny działaćCezar opisy od 100 znaków, i bardziej takie z sensem by mogły być Mi nie działają... Komunikat jest, że zapisane, ale nieopłacone. Jakby co to włącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Grupe wpisów SEO wybrać Pamiętajcie tylko FIRMY i lepszy krótki opis opisujący działalność firmy, a nie opis co się z czym kojarzy, jaka jest historia danego przedmiotu itp. Sklep wspinaczkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar24.pl Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Grupe wpisów SEO wybrać Pamiętajcie tylko FIRMY i lepszy krótki opis opisujący działalność firmy, a nie opis co się z czym kojarzy, jaka jest historia danego przedmiotu itp. Jak możesz to usuń mój wpis to stworzę coś spełniającego te wygórowane wymagfania;) Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta. W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ten "test" w tytule pachnie mi niestabilnością. Ciekawe, czy domena będzie przedłużana Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Miałem już tą domenę wcześniej ale przeoczyłem i zarejestrowałem na nowo, wcześniej był blog. Domena będzie utrzymywana, mam adresy email firmowe w tej domenie itp. Także nie ma obawy. Tst w tytule jest po to że nie posiada jeszcze prawie żadnej wartości SEO i wygląd itp. będzie modyfikowane. Baza pozostanie także wpisy będą cały czas. Autor wtyczki również cały czas ją aktualizuje co się wiąże ze zmianami drobnymi ale zawsze. Sklep wspinaczkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 wpisy się ładnie indeksują np https://www.mikrofirma.net/posciel-dla-dzieci/ jest już w googlach Sklep wspinaczkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dwa wpisy poszły. Popracuj nad kategoriami, bo trochę ich mało. Ogólnie fajnie to wygląda, trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wpis został zapisany ze statusem Nieopłacony. Możesz teraz opłacić wpis, Możesz również opłacić go później w Panelu Administracyjnym lub zmienić typ wpisu. Wpis SEO - pisze że darmowy, admin ocb? To będzie jakoś zaakceptowane? SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wpis został zapisany ze statusem Nieopłacony. Możesz teraz opłacić wpis, Możesz również opłacić go później w Panelu Administracyjnym lub zmienić typ wpisu. Wpis SEO - pisze że darmowy, admin ocb? To będzie jakoś zaakceptowane? chciałbym wiedzieć to samo póki co zmieniłem go na zwykły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Rodzaj wpisu jako SEO na pewno był wybrany?, jakie strony a za moment sprawdzę Sklep wspinaczkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.