angelo18 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam w jaki sposób mogę przekierować domeny jak i subdomeny na katalog. Aktualnie próbuję coś zlepić w htaccess ale nie chce do końca to działać: RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?domena\.pl$ [NC] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/katalog/ RewriteRule ^(.*)$ /katalog/$1 [L] Niestety wywala mi błąd 500. Jest na to jakiś inny sposób, może coś w php? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo-ninja Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 https://seo-z.pl/przekierowanie-301 tutaj masz dość ładnie opisane. Podaj jednak więcej info, czy to ma być katalog w obrębie tej samej domeny, na innej domenie, czy na subdomenie. Czy adresy będą miały taką samą formę? Lub podaj na priv domenę, jeśli nie chcesz ogólnie. Rękawice budo-shop.pl | Ogród albamar.pl | Katalog seo-ninja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelo18 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Chce zrobic przekierowanie domeny jak i subdomen na katalog który znajduje sie w innej domenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !\/katalog\/ A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelo18 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 jak wspomniałem wcześniej hubert rozwiązanie to nie działa u mnie, mój post na samej górze Otrzymuję taką informację przy przekierowaniu w htaccess: 500 Internal Server Error An internal server error has occured. Powered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site! Poprzez symlinka domena na innym katalogu działa a przez htaccess juz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelo18 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_URI } !^/katalog/.* [NC] RewriteRule ^(.*)$ /katalog/$1 [L] ? Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelo18 Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 niestety żadnej akcji nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.