kos Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Zauważyłem, że od kliku dni coraz częściej pojawia się u mnie strona "Nie można wyświetlić strony" przy próbie wejścia na forum. Po odświeżeniu jest OK. Ponadto wczoraj ku memu zaskoczeniu przy naciśnięciu "Back" na jednej se stron forum dostałem w przeglądarce najprawdopodobniej żywy kod PHP na ekran :shock: Zanim zdążyłem zareagować (ok 2 sek.) nastąpiło przeładowanie strony i otwarcie bodajże francuskojęzycznego serwisu hostingowego (nie pamiętam nazwy). Sam nie wiem czy to była jawa czy sen Może z przemęczenia mam jakieś halucynacje Gdybym bredził to zignorujcie tego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Masz racje też to zauważyłem ale myślałem, że to u mnie może coś nie tak jest więc nie pisałem tutaj. Bezpłatny katalog stron Schnazzy Productions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid1972 Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 mam to samo )) i wywala mnie czesto z zalogowania Wrocław Warszawa Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuzik Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Mnie nie wywala, tylko także "Nie można wyświetlić Strony", nie pisałem, bo wiem jak działa mój net i myśłem, że to to , ale najważniejsze, że po Odśieżeniu jest OK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 WIdocznie host na ktorym jest to forum mial jakies problemy z PHP. Mnie na szczescie ominelo ogladanie tego. Ciesze sie, ze juz jest wszystko w porzadku. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Chyba nie jest... przed chwilką miałem 404, odświeżenie pomogło. Wcześniej bywało, że nie było ani 404 ani strony (pustka), już chciałem bluzgać na testowego Firefoxa 1.0, ale chyba coś jednak z forum nie trybi. generator MD5 aktualna pogoda anagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Wlasnie tez to zauwazylem przed chwila. Wydaje mi sie ze to jest wina modulu rewrite w apachu. Skontaktuje sie z hostem i mam nadzieje, ze to cos da. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 ja często odwiedzam forum i mnie to ominęło. może to wina przeglądarki? ja korzystam z opery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Wlasnie tez to zauwazylem przed chwila. Wydaje mi sie ze to jest wina modulu rewrite w apachu. Skontaktuje sie z hostem i mam nadzieje, ze to cos da. Jakby co niech grepią 217.153.94.10 po 20:00. generator MD5 aktualna pogoda anagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Jak narazie jest to bardzo sporadyczne i poczekam na jakas informacje od hosta. Zwykle informuja nawet o 2 minutowych przestojach. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.