Nikodemsky Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam, jestem nowym użytkownikiem i początkującym webmasterem.Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mógłbym zrobić moje forum tak, żeby jak wpisuje się w googlach słowo kluczowe to wyświetlało mi go w wyszukiwarce. Serwer mam na Lycosie, a alias na www.xt.pl(było coś tam niby do ustawienia, ale to wogóle nie działa) Adres mojego forum to www.foruml.xt.pl playernotes.pl - blog o grach, programach i ciekawych dodatkach do gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 krok pierwszy - trafienie tutaj masz za sobą, krok drugi: zacznij teraz czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 I jak chcesz na poważnie traktować swoje forum, to odżałuj te parędziesiąt złotych i wykup jakiś hosting a najlepiej jeszcze własną adekwatną do zawartości domenę. I dopiero potem zacznij bawić się w jego pozycjonowanie. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.