Skocz do zawartości

Moc linków moc strony

King

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam takie pytanie czy z czasem kiedy przestajemy linkować , a linki są na tym samym poziomie to Google automatycznie obniża pozycje takiej stronie?

Bo długi czas stronka była na TOP1 pod wybranymi frazami , a ostatnio nie linkowałem i spadła na TOP2 pod stronę która ma mniej linków i może trochę dłużej w sieci istnieje , ale na pewno nie ma do niej żadnych przekierowań.

Czy np. puszczenie teraz blasta na baze danych OmniAdd da mi powera bo nowe linki się pojawią i wrócę na TOP1?

Pozdrawiam

1 - konkurencja nie śpi

2 - linki nie są żadnym wyznacznikiem mocy (im więcej nie znaczy lepiej)

3 - czynników które mają wpływ na pozycje jest więcej niż linki

4 - czy dodanie strony do bazy OmniADD może dać 1 ale może też nic nie dać - patrz pkt 3

5 - czasem wystarczy poprawić tylko seo na stronie i sprawa będzie załatwiona

6 - można dodać stronę do wartościowych katalogów

7 - opcji jest tyle ile jest pomysłów

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Witam,

Mam takie pytanie czy z czasem kiedy przestajemy linkować , a linki są na tym samym poziomie to Google automatycznie obniża pozycje takiej stronie?

Bo długi czas stronka była na TOP1 pod wybranymi frazami , a ostatnio nie linkowałem i spadła na TOP2 pod stronę która ma mniej linków i może trochę dłużej w sieci istnieje , ale na pewno nie ma do niej żadnych przekierowań.

Czy np. puszczenie teraz blasta na baze danych OmniAdd da mi powera bo nowe linki się pojawią i wrócę na TOP1?

Pozdrawiam

przeważnie linki nie zostają na tym samym poziomie, linki zanikają, wylatują z indeksu, katalogi dostają bana, zamieniają się w niemoderowane śmietniki itd.

Dlatego co pewien czas trzeba podrzucać G świeże linki.

Rób to i to

Zanim zaplecze nabierze mocy, mija sporo czasu i linków. Do tego czasu dodawaj do dobrych katalogów, precli, udzielaj się na różnych forach, blogach, gdzie można dostać dobre darmowe linki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności