skera Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Siemka. Jestem nowym userem więc postanowiłęm się wpisać do tego działu. Jestem z Rzeszowa. Mam 15 lat ( bez śmiechu prosze ). Ostatnio zaczołem bawić się troche poważniej w administrowanie stron i tak powstaje moje ciągle nie doskonałe dzielo - portal www.szydera.pl. Póki co nie jest to arcydzieło ale jak tylko zmienie system portalowy z j-portala na php nuke to zaczne się bawić w jakąś ładniejsza grafe bo póki co mi się niechce. Zapisałęm się na tym forum po to aby poszerzyć swoją wiedzę o pozycjionowaniu i jak najlepiej wypromować moją stronę w wyszukiwarkach Pozdrawiam i zabieram sie do lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grejzen Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 skera witaj rozstaw śrub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1991 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Cześć Polecam: Eczytniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegitaluk Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witaj! Człuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaV1er Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 no hej, powodzenia rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witaj Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witaj Nie znam się na jportalu, ale phpnuke Ci odradzam Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaolin Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Cześć Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 ) i oczywiście dodać tam swój link. Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-) Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Najlepiej samemu napisać cmsa Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 siemka Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafting Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Heja chiny - moje podróże eXtreme sports - serwis sportów ekstremalnych ubezpieczenia grupowe - pełna oferta ubezpieczeń grupowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OPCG.net Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Witaj ! Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska. Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.