Arturro Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Mnie na różnych DC page rank na chwile poszedł w górę, potem go wcięło . Ale nie stresuję się - na większości DC moje strony w rankingu poszły w górę, z wyjątkiem jednej, jedynej sierotki... Już chyba tylko jedno DC które daje wyniki dla google.pl mnie nie lubi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 coś lipnie z tym update pr wam powiem, tylko tak jakby "nowe pr" sa na 216.239.53.104 i 216.239.53.99 a reszta milczy. Sprawdzalem https://www.seochat.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegitaluk Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 no ale jeszcze wszystko sie moze zmienic.... przy wczesniejszym update dostalem pr5, po to aby po 5 dniach go stracic ;( Człuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 i dlatego jeśli ktoś ma mały pr to jest szansa na podlinkowanie strony jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Linkorem Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpe Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Dobra, słuchajcie, powiedzmy sobie prawdę w oczy: daliśmy się zrobić w jajo Żadnego update'u nie było. I tyle, nie ma się juz czym podniecać, trzeba czekać dalej. Moje domeny na sprzedaż znajdziesz tu: https://www.domeneus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 dokładnie, google robi jakies testy, tak ja bylo (jest) przy BD i J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 no i miałem rację, to samo mówiłem przedwczoraj... Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 oby to byla prawda bo moj page rank jest etraz bez sensu ... i przydalo by sie jescz epoczekac na niego jkaies pare dni bo mam nowa domene i chce zrobic redirect 301 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 nie ma się juz czym podniecać, trzeba czekać dalej. Czekanie jest podniecające, jak widać Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahn nellis Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 A ja już poobgryzałem wszystkie paznokcie. PR mi rośnie i maleje. Dbając o swoje zdrowie zainwestowałem 19 zł i mam PageRank 10 Pozdrawiam Obecność na forum sponsorują literka K oraz liczba 10. Poznaj też piekielnie bezpieczny katalog stron internetowych. Katalog jest darmowy i starannie moderowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 PR juz na toolbarach bynajmniej ja w IE mam juz na toolbar + jakies 3 kropki przy myszcze lataja z kolorowymi paskami google to se google wymyslilo czerwona , niebieska i zółta Pozdrawiam ps. zauwazylem ze PR nie siegnal jak zawsze: kiedys lapal mi nawet tygodniowe domeny - fakt na niski PR bo 3 ale łapał. Teraz widze ze złapał domeny min 1 msc, a tylko kilka swiezych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 no jeszcze nie wszedzie - u mnie na jednym pc tak, na drugim nie (pewnie rozne dc ;-) ) https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja mam wtyczkę searchstatus na FF i coś tam pokazuje. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlserwis Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Tak, nowy PR jakby się wreszcie urodził. Przynajmniej na tym pasku googla-mogla. Niestety wyniki wyszukiwarki nadal się nie uspokoiły. Burdel tam jak złoto. Może to naprawde już zawsze tak będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.