marek216 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Przedstawiam dwa moje katalogi firm. Docelowo zmieni się wygląd żeby łatwiej było je rozróżniać. www.katalogi-stron.com.pl PR3, darmowy z ewentualną opcją płatną www.seowww.eu PR0, darmowy z ewentualną opcją płatną Uwagi co zmienć i poprawić mile widziane - krytykę przyjmę z pokorą. Skrypt ma ciekawe opcje dla klienta: - możliwość edytowania wpisów - dostęp do wszytskich wpisów z jednego konta - możliwość zamieszczania zdjęć - możliwość dodania danych teleadresowych ( wydzielone z opisu ) - mozliwość zamieszczania aktywnych linków www.soft-serwis.eu - Profesjonalny serwis elektroniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Ban w Adsense jest bliski... a co do katalogów to wcale nie przypominają katalogów firm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek216 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ban w Adsense jest bliski... a co do katalogów to wcale nie przypominają katalogów firm... Możesz powiedzieć dlaczego uważasz że ban w adsens jest bliski. Nie wiem jaki punkt regulaminu jest łamany - choć regulamin wertowałem kilka razy. Miałem na tych domenach katalogi na otwartymini i jakoś bez bana - wypłaty dwa razy bez problemu. www.soft-serwis.eu - Profesjonalny serwis elektroniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Zmieniłeś nazwę panelu, więc nie zgrywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek216 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Przyznaję. Dopiero po odpisaniu zacząłem przyglądać się stronie do czego można się czepić. To było jedyne, choć chyba nie łamie regulaminu, w wielu katalogach spotkałem się z takim wyróżnieniem reklam. www.soft-serwis.eu - Profesjonalny serwis elektroniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cak Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 przy okazji dodam swoje katalogi. www.katalogstron.1k.pl www.katalogfirm.c0.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.