D@nko Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam. Mam swoją stronę, jednak jeszcze nie jest do końca gotowa. Mam domenę .pl i umieściłem reklamy google razem z komunikatem że strona jest w trakcie tworzenia. Najpierw wyświetlało reklamy normalnie, ale teraz tylko reklamy dla usług dobroczynnych. Co mam zrobić żeby wyświetlały się tylko reklamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 1) Zapełnić stronę trośćią 2) Przeczytać regulamin AdSense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nko Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 A nie da się wyłączyć filtra google? Tak żeby wyświatlało reklamy obojętnie jakie w danej treści.. Bo strona ma kilkadziesiąt znaków, logo, jedną tabelkę, obrazek do statystyk odwiedzin i mały formularz subskrypcji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Przeczytaj regulamin AdSense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.