FireFox Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 hmmmmm? Co to za wynalazek? To coś zasysa trochę tekstu ze stron i wstawia linka. Content na reklamy Googla? "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Poprostu google api, lub coś podobnego do wyszukiwania. A może zwykłe include? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 napewno nie zwykle include.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 No dobrze include i wyrażenia regularne ;> Sam takie coś kiedyś robiłem stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFox Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Oj forumowicze Może się niedokładnie wyraziłem, ale bardziej mnie interesuje "po co", a nie "jak". Reklamy? "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ka$a Bo po co innego coś takiego tworzyć stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 jak to po co? po pieniądze. kiedyś podobne g*no na innej domenie puszczało dodatkowo wirusa. autora chętnie kopnąłbym w du**ę. dość mocno. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFox Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 W takim razie żądam odpalenia mojej działki od tego kogoś, bo to coś zassało mój tekst ze strony Żądam mojego 0.000000000000000001 centa "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 FireFox to zassało tekst z googla, a google zassało Twój. Więc powinieneś żadać centa od googla stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFox Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 G sie samo splaca wejściami z wyszukwarki. Ten maliniak ze szczecina nie "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Czy takie coś jest legalne ?? Nie wiem czy przypadkiem regulamin adsense tego nie zabrania ... Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zawsze można uzyć teleport-a Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegitaluk Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ze w domenie jest szczecin to nie znaczy ze osoba jest ze szczecina i wlasnie jest to zgodne z regulaminem googla? hmm... wedlug mnie nie lamie regulaminu i taka strona moze byc .... Człuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 nie douj mnie Veg bo niedawno kupilem domene w .szczecin.pl https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFox Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ze w domenie jest szczecin to nie znaczy ze osoba jest ze szczecina vegitaluk ty kpisz czy o droge pytasz? Przecież to jest jasne, a ja napisałem: maliniak ze szczecina żeby nawiązać do domeny. Zupełnie luźno i bez innego powodu niż wymieniony. Gdyby to był temat "skąd jest wlasciciel zkt.szczecin.pl", mógłbyś pisać takie uwagi. "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.