nowy Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam. Jako że jestem zielony w temacie hostingu, to zapytuję się Was, co sądzicie o takiej ofercie? https://ovh.com/pl/products/gp_1000gp_details.html Przy zakupie u nich .PL (teraz w promocji 33 PLN, poza promocją 66) dają gratis... Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Mają troche głupią obsługe multidomen( w tym pakiecie jej nei dostajesz), ale ogólnie są ok stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dest Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Są nawet więcej niż OKi . Ja osobiście mam konto u nich i jestem bardzo zadowolony jedyne do czego można się przyczepić to ich panel nie jest tak przejrzysty i intuicyjny jak Cpanel :] (ale idzie się przyzwyczaić) a ta ich nowa oferta jest bardzo interesująca i pewnie się skuszę PowerLink 2007 OVH - Hosting - Solidny i tani hosting, Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mendax Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 mam 2 stronki przeniesione tam z poczatkiem stycznia (wlasnie na "1000gp" ), do tego od 4 miesiecy "normalna", z kilkudziesiecioma tysiacami uniqow dziennie. absolutnie nie moge narzekac ani na 1000gp, ani ogolnie na firme. -szybkie odpowiedzi na pytania/prosby -conajmniej 99,9% uptime -itp, itd z minusow, to jak zauwazyl Kolega Dest, dziwny panel... no i serwery sa we Francji... Fabryka Spamu - mój SEO-blog Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Czemu minusem jest serwer francuski? Przeciez to lepiej niżeli miałby byś w USA stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mendax Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ...zgadza sie, ale chyba najlepiej, zeby byl w Polsce, nieprawdaz? w szczegolnosci, ze Kolega chce miec domene .pl, czyt. strone dla Polakow... Fabryka Spamu - mój SEO-blog Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość w3master Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ...zgadza sie, ale chyba najlepiej, zeby byl w Polsce, nieprawdaz? skromnie wyraze opine, ze nieprawda. nie liczy sie geolokalizacja serwera ale: - do jakich sieci szkieletowych i o jakiej przepustowosci jest podpiety. - kiedy nasi operatorzy przytna lacza prowadzace za granice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floyd Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja ostatnio założyłem sobie u nich darmowy serwer. Teoretyczne dane wykazują php i my sql. Dodałem tam e-sklep (szabon) i nie działa. Nie bardzo się znam na php, może ta darmowa usługa nie w pełni obsługuje php? ------------------------------------------ Projektowanie www, poligrafia, druk - Studio Graficzne Centauri strony www - mydesign.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Obsługuje obsługuje;-) Może po prostu coś źle skonfigurowałeś? Możesz napisać na ich forum, napewno Ci w miarę szybko odpiszą. Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaV1er Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 A czy mial ktos doczynienia z kontami i hostingiem z tej frimy? https://freewebdot.pl/main/Default.aspx rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Jesli wykupie serwer w ovh.pl to będę mógł do niego podpiąć nieograniczoną ilość domen z wildcards i działającym mod_rewrite ? Czy zamawiając serwer na miesiąc można go potem przedłużyć o kolejny miesiąc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Zależy od pakietu który wybierzesz. OVH dodało nowe 4 pakiety dedyków cena najtańszego to już 119zł netto ;P stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaV1er Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 A co po tym roku, ktory minie od promocji? Na jakich warunkach wtedy przedluzenie konta? Jakos nie moglem sie tego doczytac rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 A co po tym roku, ktory minie od promocji? Na jakich warunkach wtedy przedluzenie konta? Jakos nie moglem sie tego doczytac Warunki rejestracji i korzystania z konta 1000GP: 1. Darmowe konto 1000GP jest dostępne przy rejestracji w OVH domeny z dowolnym rozszerzeniem .pl; 2. Darmowe konto 1000GP istnieje przez cały czas, kiedy domena .pl jest obsługiwana przez OVH; 3. Jeżeli masz domenę .pl u innego operatora, to możesz skorzystać z oferty 1000GP po przeniesienu domeny do OVH; 4. Konto 1000GP przestaje być aktywne, jeżeli transferujesz domenę .pl zamówioną w OVH do innego operatora; 5. Konto 1000GP przestaje być aktywne także w sytuacji, kiedy Twoja domena .pl nie została odnowiona; A przedluzenie domeny jest w tej samej cenie. Nie widze tego teraz na www ale 2-3 dni temu bylo takie info. Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaV1er Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 czyli teoretycznie mam to konto za free do nieskonczonosci o ile odswieze domenke co rok? jakos w to nie chce mi sie wierzyc... gdzie jest haczyk? rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.